Pridružila se majci

Djevojčica otrovana na brodu premještena na odjel iz intenzivne njege

Hronika 18.08.19, 14:08h

Djevojčica otrovana na brodu premještena na odjel iz intenzivne njege
Po njezinim riječima, petogodišnji dječak, koji je također stradao zbog trovanja ugljičnim monoksidom, još je na Jedinici intenzivnoga liječenja

 

Poboljšalo se zdravstveno stanje 14-godišnje djevojčice, koja je prije pet dana stradala zbog trovanja ugljičnim monoksidom (CO) na brodu na Hvaru, te je ona premještena iz Jedinice intenzivnog aliječenja na odjel na kojemu se zbog posljedica trovanja istim plinom liječi i njezina majka. 

 

"Djevojčica, stara 14 godina, koja je stradala zbog trovanja ugljičnim monoksidom, premještena je u subotu  na Odjel za endokrinologiju i neurologiju i sad je zajedno s majkom koja je također stradala od toga trovanja ali nije bila životno ugrožena," potvrdila je u nedjelju Hini pedijatrica Tatjana Ćatipović-Ardelić

 

Po njezinim riječima, petogodišnji dječak, koji je također stradao zbog trovanja ugljičnim monoksidom, još je na Jedinici intenzivnoga liječenja. 

 

Zbog otrovanja ugljičnim monoksidom na brodu na Hvaru 13. augusta ove godine preminuo je 57-godišnji muškarac, a petoro ih je sa zdravstvenim poteškoćama prevezeno u splitski KBC, među kojima i dvoje životno ugrožene djece koji su smješteni u Jedinicu intenzivnoga liječenja. 

 

Svih šestero stradalih na brodu na Hvaru talijanski su državljani.

 

(FENA/dg)

BLIN
KOMENTARI