EKSKLUZIVNA NAJAVA

Madonna dolazi u Sarajevo?! Ako je vjerovati ovoj objavi, bit će to u decembru, evo gdje...

Showbizz 16.08.19, 13:33h

Madonna dolazi u Sarajevo?! Ako je vjerovati ovoj objavi, bit će to u decembru, evo gdje...
Mnogi se još sjećaju Madonninog razočaravajućeg koncerta u Budvi 2008. godine, kada je na publiku, pa čak i na njene najvjernije fanove, ostavila više nego mlak dojam

 


Jeste da nismo navikli da nas (često) posjećuju svjetske muzičke zvijezde, a jest' i da Madonna više nije ono što je nekad bila, ali informacija ka nekadašnja ikona pop scene dolazi u Sarajevo, tačnije nadomak Sarajeva, ipak zaslužuje pažnju.


A objavljena je ekskluzivno na FB stranici VIP Jahorina, doduše i vrlo šturo, jer su organizatori samo najavili Madonnin koncert u decembru ove godine, neotkrivajući nikakve druge detalje.


Napisano je tek toliko: „Eksluzivno! Najvljujemo za zimu koncert Madonne na Jahorini. Očekujemo još dogovore oko detalja".

 


Istina, Jahorinom su u prethodnih godina (pro)defilovale broje ličnosti i razne zvijezde iz zemlje, regiona i svijeta, pa je moguće da će se zaista desiti i Madonnin koncert te da će se i svi drugi neophodni detalji dogovoriti.


Ovu informaciju za sada nije moguće podrobnije provjeriti, jer se na brojeve telefona koji se nalaze na oficijalnoj stranici niko ne javlja. No vrijeme je godišnjih odmora pa vjerujemo da će se i organizatori uskoro oglasiti sa više informacija.


Međutim, ako je suditi po brojnim komentarima koji su ostavljeni na FB stranici VIP Jahorina, publika nije uopšte oduševljena najavljenim koncertom, a mnogi se još sjećaju Madonninog razočaravajućeg koncerta u Budvi 2008. godine, kada je na publiku, pa čak i na njene najvjernije fanove, ostavila više nego mlak dojam.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI