VIDEO/ Actors' Night 21. avgusta u 22 sata

Bit će to glamurozan party na SFF-u, ali jedini dress code su cipele za plesanje: Među glumcima i jedan specijalan gost

Zabava 14.08.19, 17:25h

Bit će to glamurozan party na SFF-u, ali  jedini dress code su cipele za plesanje: Među glumcima i jedan specijalan gost
Ovogodišnje najopuštenije izdanje bit će upriličeno u Centru za kulturu Sarajevo, 21. avgusta, od 22 sata, a druženje je nazvano "Actors' Night" i jedini dress code su cipele za plesanje

 

 

Nakon prošlogodišnjeg jubileja kada je Talent agencija ZONA proslavila 10. godišnjicu postojanja, ova agencija nastavlja tradiciju druženja u okviru Sarajevo Film Festivala, kako sa glumcima tako i sa ostalim gostima SFF-a i ličnostima iz svijeta filma i televizije, kao i sa prijateljima agencije.


Ovogodišnje najopuštenije izdanje bit će upriličeno u Centru za kulturu Sarajevo, 21. avgusta, od 22 sata, a druženje je nazvano "Actors' Night" i jedini dress code su cipele za plesanje.


Naše goste će zabavljati sarajevski dj nanE, a kao poseban gost nastupit će poznati bh. triatlonac i alpinista Tomislav Cvitanušić


Iz Talent agencije ZONA poručuju: 


- S nama će biti i glumci koji su obilježili našu poslovnu 2019. Arben Bajraktaraj (Besa, Nasdrovia), Maja Jurić (Summer Dew,  Drugo ime ljubavi),  Amila Terzimehić (Tuto Il Mio Folle Amore), Armin Omerović (Strike Back), Feđa Štukan (Kursk), Muhamed Hadžović (Love, Pain, Sevdah), Ermin Sijamija (Whiskey Cavalier, A Hidden Life), Igor Skvarica (Konak kod Hilmije), Elvira Aljukić (Na granici), Jelena Jovanova (El Desentierro), Vanesa Glođo (Love, Pain, Sevdah)


Godinu je obilježila i saradnja sa brojnim glumcima iz regije i šire kao što su Boris Isaković, Anica Dobra, Dejan Bućin, Toni Gojanović, Goran Navojec, Igor Kovač, Luka Peroš, Nataša Petrović, Nina Seničar, Slavko Sobin… koji su radili u vrhunskim filmskim i tv produkcijama.


Posebno smo ponosni na makedonskog glumca Blagoja Veselinova koji je bio European Shooting Star ove godine na Berlinaleu. 

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI