pripazite

Šest promjena u ponašanju zbog kojih možete posumnjati na to da vas partner vara

Lifestyle 09.08.19, 19:59h

Šest promjena u ponašanju zbog kojih možete posumnjati na to da vas partner vara
No osim onih očitih znakova, poput poruka u kasnim noćnim satima i sve češćeg "zaglavljivanja na poslu", može ga odati i promjena ponašanja

 

PARTNERA koji je nevjeran nije lako otkriti jer se to uvijek trudi dobro skriti.

 

No osim onih očitih znakova, poput poruka u kasnim noćnim satima i sve češćeg "zaglavljivanja na poslu", može ga odati i promjena ponašanja. Ovo su manje očiti znakovi da vaš partner ima aferu s drugom:

 

1. Vaš seksualni život je nestao

Ne samo da se seksate manje nego inače, vi se ne seksate uopće. Stručnjaci ističu da, ako u pitanju nije depresija ili veliki stres, razlog takvog ponašanja može biti činjenica da svu akciju vaš partner dobiva negdje drugdje.

 

2. Nudi vam da pregledate njegov mobitel

Ako je odjednom stavio šifru na mobitel i stalno ga drži u džepu, to je poprilično očit znak da vam nešto krije. No stručnjaci upozoravaju da čak i ako vam bez problema nudi mobitel da mu provjerite poruke i pozive, postoji velika šansa da ima još jedan za koji i ne znate.

 

3. On vas optužuje za nevjeru

Ovo je tipična metoda ometanja partnera, kada krivnju počnete prebacivati na njega kako biste sakrili svoju. Pa ako vas bez ikakvog povoda počinje optuživati da mu radite nešto iza leđa, postoji velika šansa da on to zapravo radi vama.

 

4. Vaši problemi su odjednom nestali

Ako stvari zbog kojih ste se prije svađali njemu više ne predstavljaju problem, moguće je da ga više nije briga za to jer je sreću pronašao negdje drugdje. Ponekad je veza najugroženija onda kada mislite da nikada nije bila bolja.

 

5. Ima nove interese

Normalno je da se ljudi mijenjaju tijekom godina, no ako je to kod vašeg partnera došlo odjednom, to bi mogao biti potencijalni znak za uzbunu.

 

6. Odjednom je počeo pretjerano paziti na izgled

Ne kažemo da je to očit znak da vas vara, no ako ste primijetili kako u posljednje vrijeme posebno pazi na svoj izgled, moguće je da postoji netko koga želi impresionirati.

 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI