Trošak je samo koverta

Raspisana najveća nagradna igra u BiH: Dijele se četiri stana! Nastala totalna pomama, evo šta svi skupljaju...

Hronika 01.08.19, 11:47h

Raspisana najveća nagradna igra u BiH: Dijele se četiri stana! Nastala totalna pomama, evo šta svi skupljaju...
Nagradna igra trajaće sve do 13. okotobra, navodi se u pravilima

 

Svi građani BiH zainteresovani za učešće u nagradnoj igri "10 računa izbroji i stan osvoji" od 15. jula mogu predati popunjene koverte u bilo kojoj poslovnici pošta Republike Srpske ili poštanskim sandučićima sa čime dobijaju šansu da osvoje jedan od četiri stana u Banjaluci.

 

U Poštama Srpske prije dva dana je izbrojano 10.066 koverata koje su poslate za nagradnu igru.

 

Kako je rečeno u „Poštama Srpske“, ovo je do sad najveća dnevna pošiljka koverata za nagradnu igru.

 

nagradna-igra-racuni

 

Naime, nagradna igra trajaće sve do 13. okotobra, navodi se u pravilima.

 

Skupljaju se fiskalni računi i slipovi ne stariji od 1.juna, izdati na prostoru RS, bez obzira na vrijednost na njima, a pravo učešća imaju sva lica sa prebivalištem na teritoriji BiH koji prihvataju pravila.

 

Učestvovati ne mogu zaposleni u Kabinetu Predsjednika Vlade Republike Srpske, Generalnom sekretarijatu, Ministarstvu finansija, Poreskoj upravi, Republičkoj upravi za igre na sreću, javnom preduzeću „Pošte Srpske“ i u Udruženju ekonomista „SWOT“, koji u saradnji  sa Vladom RS organizuju igru.

 

Stanovi površine od 53 do 67 kvadratnih metara nalaze se u Karađorđevoj ulici u Banjaluci na broju 79, a ukupno vrijede preko pola miliona maraka.

 

Budući vlasnici će biti poznati od septembra do polovine oktobra, jer će u tom periodu biti organizovna četiri izvlačenja.

 

Koverte se šalju na adresu "10 računa izbroji i stan osvoji", sa čitko napisanim ličnim podacima i to imenom, prezimenom, adresom prebivališta i kontakt telefonom, a poštanska usluga se neće naplaćivati, tako da je koverta jedini trošak za takmičara.

 

"Koverte koje nisu poslane putem pošte su nevažeće i ne mogu učestvovati u nagradnoj igri, a ukoliko takva koverta bude izvučena, njen pošiljalac neće biti dobitnik nagrade", navodi se u pravilima igre.

 

Izvlačenje nagrada održaće se javno u direktnom TV prenosu emisije na programu Radio televizije Republike Srpske u prisustvu petočlane Komisije za praćenje regularnosti.

 

Nagradnu igru organizuje Vlada Republike Srpske u saradnji sa Udruženjem ekonomista "SWOT" a njena svrha je podizanje svijesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije te stimulacija bezgotovinskog plaćanja kao instrumenta suzbijanja sive ekonomije.

 

Više informacija možete pronaći OVDJE.

 

DATUMI IZVLAČENJA


1. PRVO IZVLAČENjE 22. septembra 2019. godine:

- Stan broj 55, površine 53,15 m², po strukturi dvosoban, na šestom spratu u Karađorđevoj ulici, na broju 79, Banjaluka, po kupoprodajnoj cijeni od 110.552 KM;

 

2. DRUGO IZVLAČENjE 29. septembra 2019. godine:

- Stan broj 49, površine 60,14 m², po strukturi dvosoban, na petom spratu u Karađorđevoj ulici, na broju 79, Banjaluka,  po kupoprodajnoj cijeni od  125.091,20 KM;

 

3. TREĆE IZVLAČENjE 06. oktobra 2019. godine:

- Stan broj 37, površine 64,95 m², po strukturi dvosoban, na četvrtom spratu u Karađorđevoj ulici, na broju 79, Banjaluka, po kupoprodajnoj cijeni od 135.096 KM;

 

4. ČETVRTO IZVLAČENjE 13. oktobra 2019. godine:

- Stan broj 38, površine 67,60 m², po strukturi dvosoban, na četvrtom spratu u Karađorđevoj ulici, na broju 79, Banjaluka, po kupoprodajnoj cijeni od  140.608 KM.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI