Foto/ A tek gdje su im ruke...

Osvanula fotografija Roberta Prosinečkog i Arkana: Pogled koji sve govori

Sport 30.07.19, 09:12h

Osvanula fotografija Roberta Prosinečkog i Arkana: Pogled koji sve govori
Zašto je otišao, je li ga se doista Miroslav Ćiro Blažević odrekao, je li Dinamo tu mogao išta poduzeti, poslati ga barem dalje od ruku rivala iz Beograda, do dan danas okolnosti njegova odlaska javno nisu razjašnjene


Gledajući iz perspektive navijača Dinama, odlazak Roberta Prosinečkog u Crvenu zvezdu jedna je od najgorih pogrešaka svih vremena u maksimirskim klupskim prostorijama, piše Vecernji.ba.  

 

Zašto je otišao, je li ga se doista Miroslav Ćiro Blažević odrekao, je li Dinamo tu mogao išta poduzeti, poslati ga barem dalje od ruku rivala iz Beograda, do dan danas okolnosti njegova odlaska javno nisu razjašnjene, ali nema nikakve sumnje da je čelnike kluba s Marakane pogodio jackpot budući da je Prosinečki sa Crvenom zvezdom narednih godina osvojio tri naslova državnog prvaka, domaći Kup te Kup europskih prvaka 1991. godine. 

 

I ne samo da je Dinamo u takvoj konstelaciji snaga možda izgubio poneku titulu, ostao je i bez golemog novca za ta vremena, jer su se kasnije čelnici beogradskog kluba hvalili da su na transferu Prosinečkog u Real zaradili 15 miliona američkih dolara.

 

Bilo kako bilo, sve je to danas nogometna povijest, baš kao što povijest i sljedeća fotografija koju je neko izvadio iz arhive i postavio na Twitter.

 

robert-prosinecki-i-arkan


Na njoj je moguće vidjeti smrknutog Prosinečkog u društvu budućeg ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, koji se tih godina motao oko kluba kao predstavnik Delija, ali i sjedio na klupi Crvene zvezde, što je jasno govorilo da se tu iza kulisa daleko više odvijalo.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI