VIDEO/ toliko je željela veće grudi

Ugradila je silikone, a onda je počeo horor: Oči su mi bile krvave, bolovi, ni olovku nisam mogla držati u ruci...'

ŽENA iN 27.07.19, 19:34h

Ugradila je silikone, a onda je počeo horor: Oči su mi bile krvave, bolovi, ni olovku nisam mogla držati u ruci...'
- Toliko sam to željela, uvijek me mučilo što imam male grudi, a kad sam konačno dobila što sam htjela, završilo je kao horor - kaže ova mlada žena

 

 


Naomi Macarthur nakon povećanja grudi je počela patiti od neugodnih tjelesnih simptoma. Imale je jake bolove u trbuhu, oči su joj bile krvave, a i stalno je osjećala umor, piše BBC. 


- Sve je počelo 2014. godine kad sam ugradila umjetne grudi. Pisala bih i bilo bi mi preteško držati olovku. Podnijela sam velik bol i patnju, a svi su mi liječnici govorili da to nema veze s implantatima - ispričala je. 


- Toliko sam to željela, uvijek me mučilo što imam male grudi, a kad sam konačno dobila što sam htjela, završilo je kao horor.  


Tek je lani otkrila, kad je očajna surfala po internetu, da deseci tisuća žena diljem svijeta pate od istog problema. Njegov neslužben naziv je 'bolest grudnih implantanata', prenosi 100posto.hr.


Nakon toga se podvrgnula novoj operaciji kako bi joj izvadili implantante, a tvrdi da su simptomi nestali čim je to učinila. 


- Zasad se ne zna puno o 'bolesti grudnih implantanata'. Nije dokazano da silikoni uzrokuju štetu tijelu ili da su uzrok ovih simptoma, no nema puno studija koje su se bavile ovim fenomenom -, rekla je plastična kirurginja Nora Nugent

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/D)

BLIN
KOMENTARI