FOTO/ U bikiniju na plaži, a bez 'photoshopa'

Kipi na sve strane: Dara Bubamara se dobro udebljala - pokušava da sakrije stomak, ali ne ide...

Showbizz 27.07.19, 14:06h

Kipi na sve strane: Dara Bubamara se dobro udebljala - pokušava da sakrije stomak, ali ne ide...
Pjevačica svakodnevno kači fotografije na svom Instagramu u bikiniju, koje su očigledno samo dobar proizvod fotošopa

 

Pjevačicu Daru Bubamaru paparaco beogradskog Blica uslikao je kako se odmara na luksuznoj plaži u Crnoj Gori, a očito je da se opet poprilično ugojila. Ona je očigledno toga svjesna pošto je sve vrijeme stomak pokrivala haljinom.

 

U roze bikiniju Dara je popodne na plaži u Crnoj Gori provodila ispijajući flašu pića sa prijateljicom, a svoj stomak uporno je krila haljinom koju je držala u krilu. Pjevačica se odmarala na privatnoj plaži, daleko od radoznalih pogleda.

 

- Iako je u prvi mah pokušavala da se sakrije iza kačketa i bijelih naočara, čim je kročila na plažu svima je bilo jasno da je to Dara Bubamara. Bio sam šokiran kada je prišla ležaljci i skinula se u kupaći jer uopšte ne izgleda ni približno kao na slikama na Instagramu. Pratim je na društvenim mrežama i sudeći prema fotografijama mislio sam da izgleda kao avion, međutim uživo je priča sasvim drugačija. Mnogo se ugojila, a u stomaku najviše - kaže jedan od turista koji se našao na istoj plaži kao i pjevačica.

 

dara-bubamara

 

Dara se tokom cijelog boravka na plaži trudila da prekrije stomak haljinom u kojoj je došla. Ležala je na ležaljci i nije ispuštala telefon iz ruku, a ukoliko bi se haljina pomjerila, odmah ju je namještala nazad na stomak. Ipak u jednom trenutku kada je krenula da dohvati piće sa stola naš paparaco uspio je da uslika koliko se pjevačica udebljala.

 

- Cijeli dan je presjedila na ležaljci i nije željela da ustane. Tek nakon što se privatna plaža poprilično ispraznila, pjevačica je ustala i slikala se sa prijateljicom - otkriva izvor.

 

Početkom godine Dara se svima hvalila koliko je smršala i da je dovela liniju do savršenstva. Tada je pričala da je skinula i do 15 kilograma.

 

- Krenula sam da vježbam svakodnevno u teretani i pazim šta jedem. Teško mi je bilo, ali sada sam jako zadovoljna rezultatima i neću prestati da radim na tome da budem ultraseksi - rekla je svojevremeno Bubamara za “Blic”, ali izgleda da se u međuvremenu potpuno zapustila, a više slika pogledajte u galeriiji na Blicu.

 

- Dara stvarno voli da jede i to je njen najveći problem. Pored toga, zbog stalnih nastupa ima potpuno neredovnu ishranu, što joj usporava metabolizam i čim se najmanje ne drži zdravih navika i dijete, odmah se ugoji. Uz to, ne pomaže ni što često voli da popije i koju čašicu alkohola, što takođe utiče na kilažu - objasnio je izvor blizak pjevačici.

 

Na Instagramu riba i po

 

Pjevačica svakodnevno kači fotografije na svom Instagramu u bikiniju, koje su očigledno samo dobar proizvod fotošopa. Na njima Dara ne samo što je zategnuta, već ima i isklesane trbušnjake. Tome svjedoči i fotografija koju je izbacila istog dana sa plaže na kojoj ju je slikao Blicov paparaco, a na kojoj nema ni grama sala, već sasvim zategnuto i vitko tijelo.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/MD)

 

 

BLIN
KOMENTARI