Video/ Problem ekspresno riješen

Naivni dečko tokom slikanja stao ispred Putina i malo ga zaklonio, a onda...

Front 24.07.19, 18:15h

Naivni dečko tokom slikanja stao ispred Putina i malo ga zaklonio, a onda...
Očito je dečko u tom trenutku postao svjestan da se nešto događa

 

Na društvenim mrežama pojavila se jako zabavna snimka nastala tokom posjeta ruskog predsjednika Vladimira Putina sveučilištu u gradu Yekaterinburgu. Na sveučilištu su bili silno ponosni što po prvi put imaju priliku ugostiti Putina pa su organizirali program koji je, između ostalog, uključivao i slikanje sa studentima. Tu su nastali problemi.


Predsjednik je rutinski zauzeo mjesto u sredini kadra, dok se oko njega okupilo 15-ak studenata, nesumnjivo se veseleći lijepoj uspomeni. Sve je išlo kako treba dok se grupi nije priključio zakašnjeli mladić u sivom odijelu, koji je zauzeo slobodno mjesto, ispred Putina. U pozadini vidimo ruskog šefa, kako se pokušava namjestiti i doći do izražaja iza nemalog studenta, piše Telegram.hr.

 


Očito je dečko u tom trenutku postao svjestan da se nešto događa. Pogledao je lijevo, pa desno, sluteći da postoji problem, no prije nego što je stigao bilo kako reagirati, sa strane se pojavio gospodin u tamnom odjelu koji ga je dohvatio za ruku i izvukao iz gomile.


Takav zaplet mora djelovati zlokobno svakome ko poznaje rusku povijest, ali izgleda da je stvar ipak završila dobro. Naime, tip u tamnom odijelu studenta je naprosto zamijenio sa znatno nižom kolegicom, koja je ispred Putina mogla stajati a da ga ne zakloni. Video se po društvenim mrežama širi uz zabavan opis ‘Još jedan je poslan u gulag’, no nama je možda ipak najzabavnije Putinovo zadovoljno kimanje glavom kad shvati da ga se sad opet lijepo može vidjeti.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI