FOTO&VIDEO/ Pokušao se sakriti, ali mu nije pošlo za rukom

Opaka bolest uzela maha: Slavni holivudski glumac postao neprepoznatljiv i jedva govori

Showbizz 24.07.19, 14:48h

Opaka bolest uzela maha: Slavni holivudski glumac postao neprepoznatljiv i jedva govori
Rak grla je negirao do 2017., a prethodno se s ovom opakom bolešću borio dvije godine. Kada se posljednji put pojavio u javnosti, izgledao je bolje nego danas, što zabrinjava obožavatelje

 

Glumac Val Kilmer (59) bori se s rakom grla još od 2015. godine. Zbog narušenog zdravlja, holivudska zvijezda postala je neprepoznatljiva, a paparazzi su ga 'ulovili' u New Yorku.

 

Na vratu mu je vidljiv medicinski uređaj od traheotomije, odnosno hirurškog postupka pri kojem su mu na dušniku napravili otvor kako bi mu olakšali disanje. Taj ga je teški zdravstveni problem ostavio hrapavog glasa.

 

val-kilmer

 

Val je u New York stigao kako bi držao govor na događaju Ujedinjenih naroda. Pokušao se sakriti od neželjenih paparazza ispod plavo-crvene šilterice i šalom oko vrata, ali mu to nije pošlo za rukom.

 

 

U javnosti se posljednji put službeno pojavio na jednoj humanitarnoj košarkaškoj utakmici te je tada izgledao bolje nego sada, što je probudilo sumnje obožavatelja koji se pitaju što se događa s njegovim zdravstvenim stanjem.

 

Naime, Val vrlo rijetko govori o privatnom životu, a rak grla potvrdio je tek u jednom od intervjua u decembru 2017.

 

- Izliječio sam se molitvom - tad je rekao, iako mnogi smatraju da je Kilmer prešutio operaciju kojoj se, navodno, podvrgnuo 2015. godine.

 

Onkolog je upozorio da su šanse, ako se rak proširi, male da će ga izliječiti.

 

- Molitve ne mogu izliječiti njegovu bolest i mogao bi umrijeti ako ne ode pravom liječniku, ispričao je tada istaknuti onkolog Jerome Spunberg.

 

Kilmer iza sebe ima jedan propali brak s glumicom Joanne Whalley (57), koji je trajao od 1988. do 1996., a nakon toga se o njihovom ljubavnom životu više ništa nije znalo. Bivši supružnici imaju kći Mercedes (27) i sina Jacka (24).

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI