NEOČEKIVANO NEUGODNA SITUACIJA

Otišla s mužem u posjetu njegovoj porodici, pa doznala 'golu istinu': Čaša se prelila nakon tuširanja...

Lifestyle 23.07.19, 15:06h

Otišla s mužem u posjetu njegovoj porodici, pa doznala 'golu istinu': Čaša se prelila nakon tuširanja...
Nemalo iznenađena žena rekla je svom svekru da nije u redu da se tako ponaša pred gostima te da je riječ o velikom nepoštivanju, no svekar joj je na to odogovorio da je on u svojoj kući te da se može ponašati kako želi

 

 

Nema previše sretnika koji obožavaju svoj odnos s partnerovim roditeljima. U većini slučajeva riječ je o brojnim razmiricama i ne tako ugodnim odnosima.  


Posebno je neugodno ako vaš partner ili partnerica "vama ne drži stranu" već zauzima stranu roditelja.


Upravo to se dogodilo i jednoj ženi koja je sa svojim suprugom prvi put otputovala u posjet njegovim roditeljima u drugi grad. Tada je na neugodan način doznala tajnu njegovog oca koju joj suprug nije unaprijed otkrio, piše Večernji.ba.


Naime, njegov otac je nudist i pred njima hoda sasvim gol. Nemalo iznenađena žena rekla je svom svekru da nije u redu da se tako ponaša pred gostima te da je riječ o velikom nepoštivanju, no svekar joj je na to odogovorio da je on u svojoj kući te da se može ponašati kako želi, uključujući i hodanje po kući bez odjeće bez obzira tko se u njoj nalazi.   


Bilo je to previše za mladu ženu koja je cijelu situaciju ispričala na Redditu, naglasivši kako je rezervirala sobu u hotelu i tamo prenoćila do ranijeg leta za povratak kući kojeg je rezervirala nakon te neugodne situacije.


I nije pomoglo niti to što njen suprug, u ovom slučaju, drži očevu stranu.  


"Kap koja je prelila čašu bila je kada se njegov otac nakon tuširanja nije niti zagrnuo ručnikom već je tako direktno došetao u dnevni boravak", napisala je.  


Njen suprug joj je rekao da pretjeruje u svojim reakcijama, i dok se žena vratila u svoj dom u Kaliforniju, njen suprug je ostao sa svojim roditeljima.


Neki od korisnika Reddita komentirali su kako je svekar zaista trebao biti odjeven kada već u svom domu ima goste.


"Neće umrijeti ako par dana pred gostima nosi donje rublje".


Većina je komentirala kako postupak njenog supruga nije bio nimalo u redu, posebice stoga jer joj je "zaboravio" reći da je njegov otac nudist.


"Nije to mala stvar za prešutiti kada idete nekome u goste".

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad/Foto: Ilustracija)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI