Uputili inicijativu

Klub hrvatskog naroda u Domu naroda PFBiH dao podršku uposlenicima Aluminija

Front 18.07.19, 16:53h

Klub hrvatskog naroda u Domu naroda PFBiH dao podršku uposlenicima Aluminija
Od institucija Federacije BiH su zatražili puni angažman i financijsku potporu aktivnostima Aluminija na ponovnom pokretanju proizvodnje, te poduzimanje svih mjera i aktivnosti kako bi se ispitala i utvrdila pojedinačna odgovornost za nezakonitosti koje su dovele do stanja u kojem se Aluminij d.d. Mostar nalazi

 

Klub zastupnika hrvatskog naroda u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH danas je dao punu podršku zaštiti prava svih uposlenika Aluminija d.d. Mostar. 

 

Na sjednici Doma naroda PFBiH, Klub zastupnika hrvatskog naroda uputio je inicijativu koja se tiče nedavno ugašenog mostarskog giganta, poduzeća Aluminij, u kojoj je zatraženo da se bez odlaganja pokrene postupak restrukturiranja, dokapitalizacije i unapređenja poslovanja Aluminija i to na način da se zaštite radna mjesta i ponovno pokrene proces proizvodnje. 

 

Od institucija Federacije BiH su zatražili puni angažman i financijsku potporu aktivnostima Aluminija na ponovnom pokretanju proizvodnje, te poduzimanje svih mjera i aktivnosti kako bi se ispitala i utvrdila pojedinačna odgovornost za nezakonitosti koje su dovele do stanja u kojem se Aluminij d.d. Mostar nalazi.

 

(FENA/dg)

BLIN
KOMENTARI