Kakav prevarant

Taksista iz Dubrovnika 'oderao' turiste, a onda im kusur vratio u srpskim dinarima

Hronika 16.07.19, 12:51h

Taksista iz Dubrovnika 'oderao' turiste, a onda im kusur vratio u srpskim dinarima
Osim što je dubrovački taksist previše naplatio vožnju za relaciju koju su prešli, kusur je turistima vratio u srbijanskim dinarima

 

Za vožnju od luke Gruž do Bogišićevog parka u Dubrovniku vozač taksija turistima je naplatio 258 kuna.

 

Kako nisu imali sitno dali su mu 400 kuna, no on je iskoristio to što stranci nisu dovoljno upoznati s hrvatskom valutom.

 

Osim što je dubrovački taksist previše naplatio vožnju za relaciju koju su prešli, kusur je turistima vratio u srbijanskim dinarima. 

 

"Taksist im je rekao 258 kuna, a oni su njemu dali 400 kuna, jer nisu imali sitnije. Vozač im je kusur vratio u srpskim dinarima, što znači da ih je još i dodatno opljačkao, ali i doveo u neugodnu situaciju, jer su kasnije s tim novcima željeli platiti račun u restoranu Kamenice. Naime, 140 srpskih dinara malo je više od 8 kuna", kazala je Dubrovkinja kod koje su turisti odsjeli za Dubrovački dnevnik.

 

Vlasnica apartmana u međuvremenu je pozvala policiju, koja je došla i napravila zapisnik.

 

"Ne znam hoće li uspjeti kako sankcionirati taksista", rekla je Dubrovkinja.

 

Riječ je o taksistu koji je u Dubrovniku poznat po problematičnom ponašanju, a mediji su već o njemu pisali u negativnom kontekstu. Ovo mu nije prvi eksces, a osim prijevare i prevelike cijene koju je tražio, taksist nije izdao nikakav račun za vožnju koju je masno naplatio.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI