prekid o kojem bruji svijet

Irina Shayk u prvom intervjuu nakon prekida s Bradleyem: 'Moram biti vjerna sebi'

Showbizz 13.07.19, 10:25h

Irina Shayk u prvom intervjuu nakon prekida s Bradleyem: 'Moram biti vjerna sebi'
Dok je tabloidi pokušavaju predstaviti kao najveću svjetsku luzericu zbog implikacija da ju je Cooper ostavio radi Lady Gage, modni časopisi su joj puno više naklonjeni

 

PRVI put otkad se svijetom pronijela vijest o prekidu Irine Shayk i Bradleya Coopera, ruska manekenka došla je pred novinare. U iscrpnom članku u novom izdanju Harper's Bazaara novinarka Olivia Fleming svim se silama trudi izvući nešto o Irininu bivšem dečku i ocu njezine kćeri.

 

Dok je tabloidi pokušavaju predstaviti kao najveću svjetsku luzericu zbog implikacija da ju je Cooper ostavio radi Lady Gage, modni časopisi su joj puno više naklonjeni. U priči o odrastanju, javnom imidžu i majčinstvu nekako su se provukli i odgovori o ljubavi, očito onoj prema Bradleyu.


"Svi na to gledaju drukčije... Vjerujem li ja u brak? Da, naravno. Nisam tip osobe koja je protiv toga", kaže manekenka i dodaje da ne podnosi stereotipe. "Zašto biste se, ako ste majka, trebali promijeniti? Recite mi zašto. Recite mi jedan razlog! Ne vjerujem u to i ne razumijem to. Nabrojite mi jedan razlog zbog kojeg bih, ako sam majka, trebala nositi duže suknje. Ne! Ne vjerujem u to", odlučno će Irina.

 

"Moram biti vjerna sebi zbog svoje djece, inače živim u laži", kaže manekenka, ali ne pojašnjava odnosi li se to na krah ljubavi s Bradleyem Cooperom.

 

Što će joj Bradley kad sama miče kauče

 

Puno je jasnija kad je u pitanju njezin javni imidž. Ljudi je doživljavaju divom, ali ona odbija takve epitete. "Neki misle da imam ekipu od 20 ljudi, ali mene tuđa pomoć samo čini više nervoznom. Volim da mi se ne pomaže. Jarac sam u horoskopu i volim da je sve na svome mjestu. U mojoj kući, sve je savršeno", priznaje Irina.

 

Na pitanje obavlja li sami majstorske poslove u kući, manekenka ponosno odgovara: "Ako trebam zabiti čavao u zid ili pomaknuti kauč, o da, ja to mogu".

 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI