frapantni detalji ubistva koje je šokiralo region

Kako je Smiljana ubila Jasminu: Izudarala je na spavanju, glavu joj zamotala u crnu vreću, a vrat čarapom...

Hronika 13.07.19, 08:57h

Kako je Smiljana ubila Jasminu: Izudarala je na spavanju, glavu joj zamotala u crnu vreću, a vrat čarapom...
Ispod crne vreće u Končarevoj škrinji prvo je bila plavo-bijelo-zelena navlaka za poplun s cvjetnim uzorkom u koju je bio umotan i drugi dio tijela, a na njemu su bili tragovi krvi

 

Ubila ju je s pet snažnih udaraca u glavu, najvjerojatnije na spavanju, ušicom sjekire ili nekim drugim predmetom, ugurala u škrinju, glavu joj zamotala u crnu najlon vreću, a vrat omotala najlonskom čarapom - piše Jutarnji.hr


Ispod crne vreće u Končarevoj škrinji prvo je bila plavo-bijelo-zelena navlaka za poplun s cvjetnim uzorkom u koju je bio umotan i drugi dio tijela, a na njemu su bili tragovi krvi.

 

Kad su policajci napokon otvorili škrinju koja se teško otvarala, jer guma je bila zalijepljena ljepilom kad su skinuli navlaku za poplun s tijela, glava 23-godišnje Jasmine bila je još jednom omotana u crnu najlonsku vreću koja je oko vrata zavezana najlonskom čarapom u čvor.

 

Osim navlake za poplun, za zamatanje sestrina tijela koristila je i stolnjak. Svaku potkoljenicu omotala je u crnu najlon vreću i dodatno je zamotala najlonskom čarapom te sve opet zavezala u čvor.

 

Ostatak teksta čitajte ovdje

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI