Udružili snage

Zoono BiH i Roditeljska kuća zajedno za djecu oboljelu od raka

Hronika 08.07.19, 14:57h

Zoono BiH i Roditeljska kuća zajedno za djecu oboljelu od raka
Prostorije Roditeljske kuće u kojima borave najmlađi pacijenti i njihove porodice tokom procesa liječenja zaštićene su Zoono Microbe Shield - All purpose sredstvom - revolucionarnim preparatom na našem tržištu, potpuno na bazi vode, koji ne sadrži alkohol niti aditive

 

Roditeljska kuća i udruženje „Srce za djecu oboljelu od raka“ udružili su snage sa ekipom Zoono BiH, s ciljem kvalitetnije i bolje brige o malim herojima koji se bore s najtežim oboljenjima.

 

Zoono BiH, kao društveno odgovoran i brand s visokim stepenom empatije prema najmlađim stanovnicima Roditeljske kuće i njihovoj borbi sa najtežim oboljenjima, potpuno besplatno je zaštitio njihov životni prostor od svih mikroorganizama (bakterija, virusa, gljivica i algi).

 

Prostorije Roditeljske kuće u kojima borave najmlađi pacijenti i njihove porodice tokom procesa liječenja zaštićene su Zoono Microbe Shield - All purpose sredstvom - revolucionarnim preparatom na našem tržištu, potpuno na bazi vode, koji ne sadrži alkohol niti aditive. Zoono Microbe Shield All Purpose na tretiranim površinama stvara zaštitni sloj i štiti ih od bakterija, virusa, gljivica i algi u trajanju do 30 dana. To je posebno važno za djecu smještenu u Roditeljskoj kući, čiji oporavak u velikoj mjeri zavisi od sterilnosti i sigurnosti po zdravlje sredine u kojoj borave.

 

Sporazum i saradnja postignuti su dogovorom sa direktorom udruženja „Srce za djecu oboljelu od raka“ Fikretom Kubatom, koji je izrazio zahvalnost ekipi Zoono BiH za ovaj vid brige, podršku i razumijevanje za rad udruženja i same Roditeljske kuće.

 

Roditeljska kuća zaštićena je uz odobrenje i podršku višegodišnjeg i strateškog partnera Roditeljske kuće – Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS), Hematoonkološkog odjeljenja Pedijatrijske klinike Jezero, ljekara i ostalog medicinskog osoblja, koji zajedno imaju samo jednu misiju – put do ozdravljenja sve djece koja se liječe od malignih oboljenja.
Time je efikasnost Zoono preparata dobila još jednu potvrdu, a roditelji oboljelih mališana, osoblje Roditeljske kuće i udruženja „Srce za djecu oboljelu od raka“ još jednog dobrovoljnog saveznika u borbi za ozdravljenje njihove djece.

 

Zoono proizvodi su jedini proizvodi na tržištu u BiH na bazi vode, koji potpuno sigurno po zdravlje i okoliš, bez aditiva i alkohola štite od  bakterija, virusa, gljivica i algi - uz dokazano dejstvo 24 sata na koži i do 30 dana na tretiranim površinama, i  sve to nakon samo jednog nanošenja. Zoono ne koristi otrove ni hemikalije u borbi protiv patogena. Dermatološki je testiran, bez boja i mirisa i potpuno siguran za korištenje u najosjetljivijim sredinama. Prilagođen potrebama korisnika svih generacija, u duhu društveno odgovornog i socijalno osjetljivog poslovanja,  Zoono BiH predstavio se na tržištu u Bosni i Hercegovini, s vrhunskim proizvodima za zaštitu zdravlja u svim okolnostima i prilikama - od zdravlja kože, zaštite u domaćinstvu do zaštite u specifičnim uslovima.  Zoono proizvodi proizvedeni su u skladu s najvišim tehnološkim standardima, jednostavni su za upotrebu, ekonomični i ekološki prihvatljivi. ZOONO proizvodi su odobreni od strane američkog FDA (U.S. Food and Drug Administration), prihvaćeni od strane međunarodne organizacije za zaštitu okoliša EPA (Environment Protection Agency), akreditovani od strane britanskog akreditacionog tijela UKAS (United Kingdom Accreditation Service) i HALAL certifikovani. Rezultate ZOONO efekta je potvrdilo više od  100 svjetskih najpoznatijih laboratorija.

 

Zoono proizvode možete pronaći u svim bolje snabdjevenim apotekama, a sve o nama saznajte na www.zoono.ba.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI