FOTO/ podrške razvoju sporta na lokalnom nivou

Dobri rezultati zaslužuju nagradu: KONZUM poklonio rukometne dresove mališanima RK 'Maglaj'

Sport 04.07.19, 09:42h

Dobri rezultati zaslužuju nagradu: KONZUM poklonio rukometne dresove mališanima RK 'Maglaj'
- Želimo podržati trud, zalaganje i dobre rezultate mladih sportista. Rukometni dresovi koje smo pripremili za mlade snage RK „Maglaj“ su mali znak pažnje, ali vjerujemo da će im dati dodatnu pozitivnu snagu i biti podsticaj u budućem sportskom razvoju i napredovanju - poručuju iz Konzuma

 

 


U cilju pružanja podrške razvoju sporta na lokalnom nivou, Konzum je podržao rad Rukometnog kluba „Maglaj“ te mališanima selekcije 2008/2009, kao i polaznicima škole rukometa, poklonio HAAD rukometne dresove reprezentacije Bosne i Hercegovine.


U Konzumu prodavnici u Maglaju tim povodom upriličeno je druženje sa mladim sportistima, te fotografisanje u novim dresovima.

 

konzum-02


- Želimo podržati trud, zalaganje i dobre rezultate mladih sportista. Rukometni dresovi koje smo pripremili za mlade snage RK „Maglaj“ su mali znak pažnje, ali vjerujemo da će im dati dodatnu pozitivnu snagu i biti podsticaj u budućem sportskom razvoju i napredovanju. Naša rukometna reprezentacija nedavno je napravila odličan rezultat, te vjerujemo da će mnogi od mladih sportista RK „Maglaj“ krenuti njihovim stazama uspjeha i ostvariti još veće sportske rezultate - poručuju iz Konzuma.


- U ime kluba i članova RK „Maglaj“, roditelja, djece i trenera  želimo da se zahvalimo Konzumu na donaciji.  Djeca i roditelji su presretni - dodaje Mario Ninković, prof. sporta u RK „Maglaj“.

 

((DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI