Pjevačice skovale plan

Prelomile: Poslije priča da nisu u dobrim odnosima, Emina i Nataša donijele odluku o kojoj će brujati region

Showbizz 02.07.19, 09:24h

Prelomile: Poslije priča da nisu u dobrim odnosima, Emina i Nataša donijele odluku o kojoj će brujati region
Podsjetimo, Emina Jahović nedavno je objavila numeru sa Gazda Pajom “Eksploziv”, koja je naišla na odličan prijem kod publike. S druge strane, Nataša je snimila spot za pjesmu “Dođi mami”, koju će uskoro predstaviti publici, a za koju je rekla da je sretna jer je igrala “na granici provokacije”

 

Nakon što su prije osam godina snimile numeru “Gospodine”, pop zvijezde Emina Jahović i Nataša Bekvalac su ponovo odlučile da sarađuju, uprkos glasinama da nisu u dobrim odnosima, koje su ih dugo pratile. Ovaj put će tema pjesme biti bolni razvodi kroz koje su obje prošle.

 

Nakon dueta koji su snimile 2011. godine, Emina Jahović i Nataša Bekvalac ostale su u odličnim odnosima, što dokazuje i činjenica da će nakon ljeta ponovo uspostaviti muzičku saradnju i snimiti numeru koja i te kako ima emotivnog naboja, budući da je vezana za rastanak nekadašnjih velikih ljubavi, kroz koji su prošle i jedna i druga zvijezda. Kako se Emina Jahović razvela od supruga Mustafe Sandala, sa kojim ima dvojicu sinova, a Nataša je, nakon burnog razvoda kroz koji je prošla, sa Lukom Lazukićem prekinula svaki kontakt, ova pjesma najbolje će opisati kroz šta su dvije pjevačice prošle.

 

- Ni Emini, ni Nataši nije stran razvod, a Emina je i te kako bila inspirisana dešavanjima kada je pisala numeru. Odmah se sjetila koleginice i prijateljice i predložila joj da snime duet, što je Nataša sa oduševljenjem prihvatila. Budući da je pjesma “Gospodine” i te kako bila hit, sigurne su da će nova numera dotaći srca mnogih dama koje su prošle kroz sličnu situaciju - kaže Blicov izvor i dodaje:

 

- Budući da se godinama unazad druže, a često i sreću na prijestoničkim dešavanjima, Emina i Nataša su se odmah nakon jednog razgovora dogovorile o svim detaljima za novi duet. Čim prođe ljeto, one će snimiti i spot za pjesmu, koji će odmah potom biti predstavljen publici. Jedva čekaju da ukrste glasove, a publika će sigurno biti oduševljena time što će im predstaviti - dodaje izvor.

 

Podsjetimo, Emina Jahović nedavno je objavila numeru sa Gazda Pajom “Eksploziv”, koja je naišla na odličan prijem kod publike. S druge strane, Nataša je snimila spot za pjesmu “Dođi mami”, koju će uskoro predstaviti publici, a za koju je rekla da je sretna jer je igrala “na granici provokacije”.

 

Budući da su rane nakon razvoda zacijelile i kod jedne i kod druge zvijezde, sada je pravi momenat da otpjevaju o svemu kroz šta su prošle. Emina Jahović se nakon deset godina braka razvela od turskog pjevača Mustafe Sandala, a za bolan razvod se pripremala dvije godine. Čitavog dana je, kao što je sama svojevremeno otkrila, na suđenju plakala, ali je smogla snage da završi nešto što odavno nije ličilo na brak.

 

Nataša Bekvalac preživjela je pravu dramu kada ju je pretukao nekadašnji suprug Luka Lazukić, sa kojim ima kćerku Katju. Odmah je predala papire za razvod, a nekadašnji supružnici se još uvijek sude.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI