foto/ stiže ljeto, ljepotice se skidaju

S pravom nosi titulu svjetskog top modela: Ambrosio pokazala izvajano i preplanulo tijelo, fanovi u transu

ŽENA iN 19.06.19, 17:17h

S pravom nosi titulu svjetskog top modela: Ambrosio pokazala izvajano i preplanulo tijelo, fanovi u transu
Tako je bilo i sada. Manekenka je na svom profilu na Instagramu objavila predivne fotografije sa ovog čarobnog ostrva i oduševila sve fanove svojim savršeno izvajanim i preplanulim tijelom

 

Ona je na ovoj društvenoj mreži podijelila nevjerovatne prizore sa prelijepog ostrva Santorini.Ova ljepotica često ljetuje na egzotičnim destinacijama, odakle nas uvijek obraduje još vrelijim fotografijama.

 

Tako je bilo i sada. Manekenka je na svom profilu na Instagramu objavila predivne fotografije sa ovog čarobnog ostrva i oduševila sve fanove svojim savršeno izvajanim i preplanulim tijelom.

 

alesandra-ambrosio

 

Inače, ljubavni život ove ljepotice podjednako interesuje javnost, pored informacija o tome gdje je i šta radi.Naime, nakon 10 godina veze sa milionerom Jamiem Mazurom, bivši model kuće  Victoria's Secret utjehu je pronašla u italijanskom modelu i dizajneru.

 

Budući da je Alesandra od javnosti dugo krila vijest da se razvodi, u martu prošle godine odlučila je da objelodani tu informaciju, a ubrzo poslije toga, u njen  život ušao je Nikolo Odi.

 

(Hayat / Foto: Društvene mreže, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI