foto/ isplivali novi detalji stravične tragedije

Ko je bila Danijela, majka koja je ubila dijete i sebe u Beogradu: Njen fizički izgled brinuo je ljude...

Hronika 17.06.19, 16:11h

Ko je bila Danijela, majka koja je ubila dijete i sebe u Beogradu: Njen fizički izgled brinuo je ljude...
- Bacila je dijete s terase, govorila da su žene ugrožene, svašta je govorila o muškarcima. Komšija je pokušao odgovoriti od skoka, ali uzalud. Skočila je i ona, a dim sam vidio tek poslije - ispričao je jedan komšija

 

Nakon informacije da su majka i dijete rano jutros nastradali u stravičnom požaru u stanu na Bežanijskoj Kosi u Beogradu, došlo je do stravičnog obrta.

 

Danijela je najprije presjekla vene sebi i kćerki, a potom je pred svjedocima nesretno dijete bacila sa četvrtog sprata. Zapalila je stan, vikala s terase, a potom i sama skočila u smrt, prenose mediji.

 

- Bacila je dijete s terase, govorila da su žene ugrožene, svašta je govorila o muškarcima. Komšija je pokušao odgovoriti od skoka, ali uzalud. Skočila je i ona, a dim sam vidio tek poslije - ispričao je jedan komšija. 

 

Uzalud ju je jedan komšija molio da to ne čini, a priča se čak i da je neko potrčao uhvatiti dijete. Ali bilo je kasno. Kada se i sama bacila, ostala je živa, pričaju svjedoci, ali je ubrzo izdahnula i svoju tajnu će odnijeti u grob.

 

Kada je saznao strašne vijesti i vidio jezivi prizor, Danijelin muž je čupao kosu s glave i morali su ga odvesti ljekaru.

 

Ostatak teksta i fotografije pronađite ovdje

 

(Alo, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI