FOTO galerija/ NOVA KLUPSKA ATRAKCIJA U SARAJEVU

U Shelter Pubu svira se non-stop!

Zabava 15.06.19, 11:18h

Novi veliki klupski prostor Shelter Pub u Sarajevu počeo je sa radom ovih dana i u njemu uoči ljetne sezone već sviraju brojni klupski bendovi iz Sarajeva, BiH i regije. Radi se o prostoru nekadašnje Kluba Monument koji sada djeluje po drugim imenom ,novim vlasnicima i muzičkim menadžmentom. U prvih sedam dana rada ovoga kluba već su svirali Gonzo, ProRocks, Lana & Band, Mesh, Vremeplov, The Moustaches Trio, a najavljuju se i nova iznenađenja za dugo toplo ljeto koje je pred namaShelter Pub, sa svojim velikim i efektno uređenim prostorom u centru grada (Štrosmajerova ulica) i upravom koja se već godinama bavi ovom vrstom djelatnosti,  bit će zasigurno mjesto koje će naći svoje mjesto u dinimičnoj klubskoj sceni Sarajevu


Novi veliki klupski prostor Shelter Pub u Sarajevu počeo je sa radom ovih dana i u njemu uoči ljetne sezone već sviraju brojni klupski bendovi iz Sarajeva, BiH i regije. Radi se o prostoru nekadašnje Kluba Monument koji sada djeluje po drugim imenom ,novim vlasnicima i muzičkim menadžmentom.


Shelter Pub je otvoren za sve one koje žele dobre klubske rock&roll, jazz i blues svirke, ali i nastupe predstavnika nove urbane scene u glavnom gradu.


Shelter Pub, sa svojim velikim i efektno uređenim prostorom u centru grada (Štrosmajerova ulica) i upravom koja se već godinama bavi ovom vrstom djelatnosti,  bit će zasigurno mjesto koje će naći svoje mjesto u dinimičnoj klubskoj sceni Sarajevu


U prvih sedam dana rada ovoga kluba već su svirali Gonzo, ProRocks, Lana & Band, Mesh, Vremeplov, The Moustaches Trio, a najavljuju se i nova iznenađenja za dugo toplo ljeto koje je pred nama.


Pogledajte u našoj foto galeriji atmosferu u pravim danima rada ovog kluba.

 

(DEPO Portal/ak)

 

BLIN
KOMENTARI