OD 14. DO 16. JUNA prvi veliki Budva beer fest

Ljetno ludilo počinje, spektakl na Jadranu: Hladno pivo, Joksimović, Pušenje, Brkovi, Plavi orkestar...

Zabava 07.06.19, 12:03h

Ljetno ludilo počinje, spektakl na Jadranu: Hladno pivo, Joksimović, Pušenje, Brkovi, Plavi orkestar...
Željko Joksimović, Ortodox Celts, Hladno pivo, Plavi orkestar, YU grupa, Brkovi, Dejan Petrović Big bend, Tropico bend, Riblja čorba, Psihomodo pop, Zabranjeno pušenje, Who See, uz tribute bendove, nastupiće pred publikom koja se očekuje iz susednih i zemalja regiona

 

 

 

 

Od 14. do 16. juna u Budvi, na Stadionu “Lugovi”, održaće se prvi Budva beer fest.


Jedan od najposećenijih gradova na Jadranskoj obali u letnjoj sezoni biće domaćin pravom muzičkom spektaklu, na kome će nastupiti velike regionalne zvezde i najpoznatiji rok i pop bendovi.


Željko Joksimović, Ortodox Celts, Hladno pivo, Plavi orkestar, YU grupa, Brkovi, Dejan Petrović Big bend, Tropico bend, Riblja čorba, Psihomodo pop, Zabranjeno pušenje, Who See, uz tribute bendove, nastupiće pred publikom koja se očekuje iz susednih i zemalja regiona.


Budva je spremna za veliki muzički spektakl. Sve ono što je u domenu organizacije, od obezbedjenja do smeštajnih kapaciteta, je spremno i na raspolaganju gostima festivala. Ovakva muzička manifestacija traži punu posvećenost i odgovornost i upravo zato, u želji da grad pruži najbolje što ima gostima festivala, koristiće se svi raspoloživi resursi i domaćini će dati sve od sebe da ovo postane dobra tradicija i prepoznatljiva festivalska destinacija.

 

budva-beer-fest


Budva se konstantno razvija i raste. Nova pravila poslovanja, poštovanje ekoloških standarda zbog očuvanja obale, novi sadržaji namenjeni gostima svih generacija samo su deo priprema za novu sezonu, koje traju tokom cele godine. Biće ovo festival atraktivan za mladu publiku, ali će Budva beer fest biti na početku sezone I sjajna prilika i mesto dobre zabave i za sve one generacije koje vole ovakvu vrstu provoda i koncerata na otvorenom.


I najpopularniji bendovi i izvođači spremni su za susret sa publikom prvog Budva beer festa.


- Radujem se što ću letnju sezonu početi na moru, u Budvi pred 20.000 raspoloženih gostiju. Očekujem sjajnu energiju, podsetićemo se najvećih hitova i uveren sam da ćemo posle festivala o njemu pričati kao o dogadjaju koji se pamti. Retke su prilike da na jednom mestu pozdravimo publiku iz okolnih zemalja u kojima inače rado nastupamo i zato se posebno radujem Budva Beer festu - izjavio je Željko Joksimović, kao jedna od vodećih zvezda festivala, ali i najpopularnijih izvođeča u regionu inače.


Ljeto je pravo vrijeme za ovakvu vrstu provoda, kakvu Budva beer fest besplatno nudi publici čitavog regiona. Budva i velika imena muzike vas čekaju.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI