Foto/ Stravični napad u BiH

Slomio joj vilicu: Student kriminalistike pretukao bivšu djevojku u kafiću, niko od prisutnih nije reagovao

Hronika 06.06.19, 20:28h

Slomio joj vilicu: Student kriminalistike pretukao bivšu djevojku u kafiću, niko od prisutnih nije reagovao
Dok je čekala dolazak policije, priča da su je gosti kafića “nagovarali” da izađe iz toaleta, da joj “neće ništa”

 

Pijani mladić, Žarko Rajković 1998. godište iz Gacka, student druge godine kriminalistike, u kafiću Jerry, staklenom čašom polomio je Tari Grebenar, bivšoj djevojci, vilicu.

 

Drama se odigrala prije dva dana u lokalu Jerry u Ulici vojvode Stepe Stepanovića oko 23:20 časa. Nesrećna djevojka Tara Grebenar čeka operaciju vilice na UKC RS, a nasilnik čeka za koje djelo će ga teretiti Tužilaštvo.

 

Kako je ispričala žrtva za portal Blmojgrad.com, bivši mladić je šamarao pred gostima i konobarom kojeg poznaje, a da niko nije ni “prstom mrdnuo”. Nakon toga se kaže sakrila u toalet i pozvala policiju. Dok je čekala dolazak policije, priča da su je gosti kafića “nagovarali” da izađe iz toaleta, da joj “neće ništa”.

 

pretucena-djevojka-banja-luka

 

U međuvremenu, kaže pozvala je policijska patrola i najavila svoj dolazak, što je ohrabrilo da izađe iz toaleta. U momentu kada je izlazila iz lokala, Rajković je “zgrabio veliku čašu i pogodio je u glavu”. U tom momentu je došla policija koja je Rajkovića morala fizički savladati da bi ga priveli. Taru Grebenar je vozilo hitne pomoć, prevezlo na hirurgiju, gdje su joj sanirali posjekotinu na licu.

 

U PU Banja Luka su potvrdili da su postupili po zaprimljenoj prijavi i lišili slobode Ž.R.  te preduzimaju radnje na utvrđivanju svih okolnosti o čemu je obavješteno i nadležno tužilaštvo.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI