Nakon izjava Duška Tomića o motivima ubistva Davida Dragičevića

Davor Dragičević tužio svog bivšeg advokata: 'Udbaško đubre ponovo u akciji, po zadatku koji su mu povjerili Burle i Zlukač'

Hronika 01.06.19, 14:52h

Davor Dragičević tužio svog bivšeg advokata: 'Udbaško đubre ponovo u akciji, po zadatku koji su mu povjerili Burle i Zlukač'
Tomićevu izjavu na Facebooku je demantovao otac ubijenog mladića, Davor Dragičević, te napisao kako ga je tužio

 


Advokat Duško Tomić, koji je bio dio međunarodnog advokatskog tima porodice Dragičević, rekao je u emisiji 'Izazovi' na BN TV da je motiv ubistva Banjalučkog mladića Davida Dragičevića “hakerski ulazak u jedan račun gdje je ogroman novac”.

 

– Tada sam rekao da o tome moramo da obavijestimo i javnost i da idemo do tih laptopa i da se utvrdi čiji je taj novac – čiji je novac, taj ga je i ubio! Ja sam to i naglasio na jednoj konferenciji. Nakon toga Davor me je pozvao i rekao: 'Zaboravi više ovu priču, ti si moj advokat' – rekao je Tomić, navodeći da je Davoru objasnio da je on advokat istine i da je tada došlo do razlaza.

 

Njegovu izjavu na Facebooku je demantovao otac ubijenog mladića, Davor Dragičević, te napisao kako ga je tužio.

 

davor-dragicevic-dusko-tomic

 

- Udbaško đubre ponovo u akciji, opet po zadatku koji su mu povjerili Burle i Zlukač. Prijava je poslana zbog konstantnog iznošenja laži i neistina i lažnih dokaza. Takođe je podnesena prijava Hrvatskoj advokatskoj komori protiv još jednog udbaša Ante Nobila - napisao je Davor Dragičević te u prilogu objavio kako je Regionalnoj advokatskoj komori Sarajevo podnio tužbu protiv Duška Tomića.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI