VIDEO/ Novi intrigantni zaplet u slučaju o kojem bruji region

Svijeća pred Popovićevom kućom gorjela i pred zgradom menadžera koji sa Severinom nije u dobrim odnosima?!

Showbizz 31.05.19, 19:24h

Svijeća pred Popovićevom kućom gorjela i pred zgradom menadžera koji sa Severinom nije u dobrim odnosima?!
Sva saznanja proslijeđena su državnom odvjetništvu, a posebno zato jer je sličan predmet nedavno gorio i u Mutimirovoj ulici u Zagrebu. Riječ je navodno o nekoj vrsti crnog svijećnjaka

 

Na naslovnici Srpskog telegrafa u četvrtak se našao bombastičan naslov: 'Seve pokušala ubiti Milana!'.

 

Milan Popović je u razgovoru za Jutarnji otkrio da je pred njegovu kuću u Zagrebu stavljena naprava nalik na svijeću koja je gorjela.

 

"Bila je ispunjena crnim katranom i dosta teža od svijeće. Na kamerama je vidljivo da je naprava gorjela, ali na sreću vjetar je ugasio plamen. Policija radi forenzičku obradu da vidi o kakvom se predmetu radi. Na snimci se jasno vidi da je to postavio Igor Kojić koji je previdio video nadzor na kući", poručio je Popović.

 

 

U trenutku kad je naprava ostavljena pred Popovićevom kućom, poduzetnik nije bio doma, a izašao je, tvrdi, koji trenutak ranije zbog dogovorenog sastanka.

 

- Pitanje je koja je poruka koju je Kojić želio poslati, je li to prijetnja, zastrašivanje ili nešto treće, jer zašto bi neko inače ostavio takvu napravu pred mojim vratima. Zabrinjavajuće je da je zastrašivanju i prijetnjama pribjegla osoba koja provodi vrijeme s mojim sinom i kakav to utjecaj na njega može imati. Kao otac se jako brinem zbog toga. U svakom slučaju, policija ima sve podatke i polažem nadu u kompetentnost struke da se provede istraga i poduzmu zakonske mjere za takav slučaj - naglašava Popović.

 

O cijelom slučaju se odmah oglasila i Severina koja tvrdi da se radi o lažima, a sve zbog sudske borbe koju ona i Milan Popović vode oko svog sina.

 

Popović se za pomoć obratio zagrebačkoj policiji iz koje su šturo izvijestili da rade na slučaju te da su utvrdili da u pitanju nije bila eksplozivna naprava, već o bezazlenom predmetu koji se, ipak, može shvatiti kao neka vrsta zastrašivanja obzirom na način kako je ostavljena.

 

Međutim, kasno poslijepodne neslužbeno smo doznali kako je policija Popoviću ponudila da protiv Kojića pokrene kazneni progon, ali on je to odbio. Nakon toga obavljeni su obavijesni razgovori s više osoba, uključujući i Kojića, ali nakon toga nije utvrđeno da se Kojić pred Milanovim vratima pojavio baš tog datuma koji je na snimci.


Bilo kako bilo, sva saznanja proslijeđena su državnom odvjetništvu, a posebno zato jer je sličan predmet nedavno gorio i u Mutimirovoj ulici u Zagrebu. Riječ je navodno o nekoj vrsti crnog svijećnjaka.

 

Da cijeli slučaj bude još luđi, danas se iz dobro obaviještenih izvora moglo čuti kako je na vrata menadžera Edvina Softića koji sa Severinom nije u dobrim odnosima, zvonio baš Kojić s “nekakvom svijećom” u rukama. Softić inače živi upravo u Mutimirovoj lici, ali informaciju nije želio komentirati.

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTALO, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI