NOVA PONUDA IZ LOGOSOFTA

Da li želite plaćati samo uslugu koju koristite u mjeri koja vam je neophodna?!

Biznis Klub 27.05.19, 15:54h

Da li želite plaćati samo uslugu koju koristite u mjeri koja vam je neophodna?!
Kombinujte paket LoGO! Slagalica po vašoj mjeri već od 35,80 KM sa PDV-om

 

 

 


LoGO! Slagalica je kombinovani paket usluga, jedinstven na tržištu, koji vam omogućava da kombinujete paket usluga po vašoj mjeri i koristite usluge televizije, interneta, fiksne i mobilne telefonije u potpunosti prilagođene vašim potrebama.


Samostalno kombinujte usluge televizije, interneta, fiksne i mobilne telefonije uz obavezno minimalno kombinovanje dvije usluge – Interneta i Super TV usluge. Ostale usluge kombinujte birajući jedan od ponuđenih paketa usluga fiksne i mobilne telefonije i bilo koji od ponuđenih dodatnih TV paketa.


Mjesečna pretplata vaše LoGO! Slagalice je suma izabranih paketa koje ste kombinovali, a ukupni iznos pretplate vaše LoGO! Slagalice se umanjuje za 10 % uz ugovorno vezivanje u minimalnom trajanju od 24 mjeseca te 5% uz minimalno trajanje ugovora od 12 mjeseci.

 

logo-slagalica-2


Kombinujte paket LoGO! Slagalica po vašoj mjeri po cijeni već od 35,80 KM sa PDV-om. Više informacija o cijenama kombinovanih paketa, kao i kalkulator usluga koji smo pripremili za vas pogledajte na ovom linku, paket kombinujte u našim poslovnicama ili nas pozovite na 033 931 900 ili 033 931 999.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI