FOTO&VIDEO/ Samo jedna je falila

Spice Girls održale povratnički koncert: 'Koja trula atmosfera'

Showbizz 25.05.19, 18:29h

Spice Girls održale povratnički koncert: 'Koja trula atmosfera'
Britanska pop grupa 'Spice Girls' održala je pred 75.000 ljudi povratnički koncert, no publiku je smetalo loše ozvučenje

 

Sedam godina nakon posljednjeg koncerta, 'Spice Girls' napokon su se vratile na pozornicu. Emma Bunton (43), Melanie Brown (43), Melanie Chisholm (45) i Geri Horner (46) sinoć su stale pred 75.000 obožavatelja u Dublinu te pjevale najpoznatije pjesme britanske grupe koje su vladale muzičkim ljestvicama krajem prošlog stoljeća.

 

- Tako sam uzbuđena. Kao da nikad nisam prije bila na koncertu - samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

 

Koncert su otvorile s pjesmom iz 1997. godine 'Spice Up Your Life', a u trenutku kad su počele pjevati pušten je i vatromet.

 

- Mi smo četiri odrasle žene odjevene u superjunakinju, princezu, kraljicu i leoparda. Nadam se da će te se svi dobro zabaviti večeras - rekla je Geri. No, tokom cijelog koncerta grupa je imala problema s ozvučenjem.

 

- Ništa se ne može čuti. Kakvo je to ozvučenje? U životu nisam vidio truliju publiku - pisali su ljuti obožavatelji s obzirom na to da publika koja je sjedila na tribinama nije mogla čuti ni koja se pjesma pjeva na pozornici. I sama Mel B izvinila se fanovima putem Instagrama.

 

- Hvala svima koji su došli. Vidimo se na sljedećem koncertu i nadam se sa puno boljem ozvučenju - izjavila je.

 

Grupi se nije pridružila Victoria Beckham (45), koja im je sreću poželjela na društvenim mrežama.

 

- Sretno curama koje kreću danas sa svojom turnejom - napisala je Victoria.

 

Uprkos tome što je odbila sudjelovati na turneji, šuška se kako će stati na pozornicu na Wembleyju 14. juna, no pod uvjetom da ne pjeva. Victoria je navodno pristala sudjelovati u koreografiji i nakratko se pojaviti na jednom od koncerata, ali veći angažman od toga nikad ju nije interesirao. Posvetila se svom modnom brendu i bend te česti nastupi nisu nešto što ju više zanima.

 

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

BLIN
KOMENTARI