čedomir jovanović istaknuo

Pitanje Kosova nije samo unutrašnja stvar Srbije, od toga zavisi budućnost čitavog regiona

Front 19.05.19, 19:50h

Pitanje Kosova nije samo unutrašnja stvar Srbije, od toga zavisi budućnost čitavog regiona
Jovanović ističe da je posebna sjednica o Kosovu prilika da se na ozbiljan i odgovoran način međusobno razgovara, a da se Srbija nalazi pred velikim izazovima i da mora čuvati normalnost u društvu


Lider LDP Čedomir Jovanović izjavio je danas da svi poslanici treba da se odazovu pozivu na sjednicu Skupštine Srbije o Kosovu, bez obzira da li su prije toga donijeli odluke o bojkotu institucija, jer, kako kaže, ovo nije vrijeme za dokazivanje opozicione pravovjernosti i partijske poslušnosti.

 

- Nadamo se da će se na toj sjednici otvoriti rasprava kakva je potrebna ovom društvu i na kojoj će moći da se čuju i stavovi vlasti i stavovi opozicije, ravnopravno - naveo je Jovanović i istakao da je parlament mjesto gdje o Kosovu treba da se razgovara, saopćeno je iz LDP-a.

 

On je istakao da pitanje Kosova nije samo unutrašnja stvar Srbije, već pitanje od koga zavisi i budućnost čitavog regiona.

 

Jovanović ističe da je posebna sjednica o Kosovu prilika da se na ozbiljan i odgovoran način međusobno razgovara, a da se Srbija nalazi pred velikim izazovima i da mora čuvati normalnost u društvu.

 

(Blic, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI