dramatična zdravstvena bitka

Pjevačica grupe Spice Girls hitno prebačena u bolnicu: Ljekari se boje da bi mogla posve oslijepiti!

Showbizz 19.05.19, 13:32h

Pjevačica grupe Spice Girls hitno prebačena u bolnicu: Ljekari se boje da bi mogla posve oslijepiti!
Ona je prije 20 godina pokušala laserskom operacijom ukloniti dioptriju, ali je tada operacija pošla po zlu, nakon čega je trajno izgubila vid na lijevom oku

 

Britanska pjevačica Melanie Brown, poznatija po svom umjetničkom imenu Mel B, hitno je prevežena u bolnicu nakon što joj je iznenada pozlilo u njenom domu. Članica jednog od najpoznatijih ženskih bendova “Spice Girls” požalila se svojim ugućanima da se osjeća jako loše, te da u potpunosti ne vidi.

 

Ona je prije 20 godina pokušala laserskom operacijom ukloniti dioptriju, ali je tada operacija pošla po zlu, nakon čega je trajno izgubila vid na lijevom oku.

 

Uplašena pjevačica ukućanima se požalila da joj je muka, nakon čega se skoro onesvijestila, rekavši kako u tom trenutku ne vidi apsolutno ništa i da se jako brine da bi mogla da oslijepi.

 

mel-b-spice-girls


Pjevačica se još uvijek nalazi na ispitivanjima, a ljekari će u narednim danima izvršiti niz pregleda kako bi utvrdili da se radi o mogućnosti gubitka vida, ili je samo riječ o trenutnom stanju uzrokovanom mogućim povećanjem nivoa šećera u krvi.

 

Bend je nakon godina pauze odlučio napraviti povratničku turneju koja je trebala započeti za nekoliko dana. Ono šo je dodatno poljuljalo njihove planove bile su spekulacije i pisanja medija o navodnoj ljubavnoj romansi koju je Mel B imala sa jednom od članica benda “Spice Girls”.

 

(Azra, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI