Jedan od naljepših parova Hollywooda

Pukla ljubav: Razvode se Irina Shayk i Bradley Cooper?

Showbizz 16.05.19, 21:21h

Pukla ljubav: Razvode se Irina Shayk i Bradley Cooper?
Pisanja medija u Rusiji i SAD još uvijek nisu komentirali glavni akteri dogđaja, a njihove PR službe još uvijek nemaju zvanično saopštenje povodom ovih događaja

 

Mediji u Rusiji uveliko pišu o razvodu jednog od najljepših holivudskih parova, atraktive manekenke Irine Shayk i Bradleya Coopera. Kako navode mediji u rodnoj zemlji slane manekenke, par više ne živi zajedno od kraja februara, kada su mediji u svijetu uveliko pisali o navodnoj ljubavnoj romansi koja se rodila između glumca i Lady Gage tokom snimanja filma “A Star Is Born”.

 

Par koji je posljednji put snimljen zajedno tokom dodjele Oscara, po svemu sudeći prolazi kroz veoma buran period zajedničkog života, a vijesti o svom odnosu vješto kriju već mjesecima. Informaciju o njihovom razvodu koji je inicirala manekenka, prvi je saopštio tabloid “MTO” koji je naveo da njihov izvor, blizak paru ističe kako je brak i prije Cooperove navodne afere bio u krizi, te je manekenki bio potreban samo povod da pokrene sudsku parnicu.

 

bradley-cooper-irina-shak


Pisanja medija u Rusiji i SAD još uvijek nisu komentirali glavni akteri dogđaja, a njihove PR službe još uvijek nemaju zvanično saopštenje povodom ovih događaja.

 

- Bradley je uvijek želio da njegov privatni život ostane tajna, dok Irina vjeruje da treba da pošalju saopštenje za medije - navodi isti izvor.

 

Iako je ranije najavila, Irina je na događaj “Met Gala” došla sama, bez svog partnera, čime je dodatno podgrijala priče o razvodu.

 

(Azra.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI