novi detalji o žestokim momcima

Braći Ćulum kafić u Beogradu 'čuva' poznati reper: 'Malo se druže, malo više sklapaju ne baš legalne poslove...'

Hronika 15.05.19, 10:14h

Braći Ćulum kafić u Beogradu 'čuva' poznati reper: 'Malo se druže, malo više sklapaju ne baš legalne poslove...'
- Reper sa kojim su na vezi drži kafić na Vračaru, a navodno su braća iz Banjaluke dala novac za taj poslovni poduhvat

 

Braći Nerminu i Arminu Ćulumu, vođama bajkerske organizacije "Junajted tribjuns", banjalučka policija u petak je privremeno oduzela tri skupocjena automobila. Oni su privedeni zbog sumnje da su bili u kontaktu s ubicama biznismena Slaviše Krunića i njegovog telohranitelja Žarka Pavlovića, ali su poslije 24 sata pušteni iz pritvora.


 
Kako "Blic" saznaje, braća su na vezi s jednim beogradskim reperom, koji, navodno, upravo u njihovo ime rukovodi kafićem u centru prijestolnice. Kao i poslije ubistva banjalučkog biznismena, braća su i u petak puštena ubrzo poslije privođenja, s tim da su im u petak privremeno oduzeti skupocjeni automobili, i to dva "lamborginija" i jedan "ferarri" dok se ne utvrdi porijeklo vozila, kao i validnost dokumenata.

 

- Reper sa kojim su na vezi drži kafić na Vračaru, a navodno su braća iz Banjaluke dala novac za taj poslovni poduhvat. Momak koji rukovodi kafićem je inače poznat široj javnosti, bavi se muzikom. Od pjevanja ili repovanja, međutim, nije mogao da zaradi dovoljno novca ni za kafić ni za svoj način života, prvenstveno za putovanja na egzotične destinacije - kaže sagovornik “Blica” blizak bezbjednosnim službama.

 

U tom prijestolničkom kafiću okuplja se ekipa žestokih momaka iz Bosne i Hercegovine.

 

- Malo da se druže, a malo više da sklapaju neke poslove, i to ne baš legalne. Ti momci, pored kafića u centru prijestolnice, okupljaju se i u jednom prijestolničkom hotelu. Taj hotel je inače i omiljeno mjesto beogradskih starleta, a neke od njih, koje su pokušale da se probiju u muzičkim vodama, tu su snimale i spotove - dodaje Blicov izvor.

 

Više pojedinosti pročitajte ovdje

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI