Uhvatite korak!

Dodatni bonus mobilnog interneta za nove m:tel korisnike postpaid tarifnih modela

Tehno 08.05.19, 11:58h

Dodatni bonus mobilnog interneta za nove m:tel korisnike postpaid tarifnih modela
Ubrzajte svoj korak uz m:tel 4G mrežu, poklon 4GB mobilnog interneta i izaberite jedan od sjajnih telefona po super cijenama


Svi novi m:tel korisnici postpaid tarifnih modela koji do 8. jula ove godine zaključe ugovor, uz sve prednosti Pretplata tarifa dobiće dodatni bonus mobilnog interneta od 4 GB za prva dva mjeseca korišćenja odabranog tarifnog modela.


U okviru ove ponude imate i mogućnost kupovine odličnih mobilnih telefona po promotivnim cijenama.


TESLA Smartphone 6.4 Lite je pouzdan i dugotrajan telefon sa naprednim funkcijama, za jednostavnu i laku svakodnevnu upotrebu, namijenjen korisnicima koji žele moderan i dobro izbalansiran uređaj. Uz preporučenu tarifu Pretplata: S+ ili Pretplata: S Net+ ovaj telefon može biti vaš po cijeni od samo 1 KM.


LG Q Stylus je telefon sa velikim ekranom, elegantnim metalnim okvirom i odličnim kamerama. Sa stylus olovkom hvatajte bilješke, a sa naprednim opcijama za slikanje snimite jasne fotografije visokog kvaliteta čak i u pokretu. Preporučena tarifa za ovaj model je Pretplata: M+ u kojoj izvanredni LG Q Stylus možete kupiti odmah po cijeni od 59,10 KM a ostatak platiti na mjesečne rate od 10,30 KM.


Za više informacija o ovoj ponudi, kao i ostalim uslugama kompanije m:tel pozovite 0800 50 000, posjetite sajt www.mtel.ba ili bilo koje prodajno mjesto m:tel-a.     

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

 

BLIN
KOMENTARI