foto/ sa suprugom bibom uživa van bih

Dugo ga nigdje nema: Gdje je nestao Leo, popularni Bosanac kojeg su 'mijenjali' za Čolu?

Showbizz 08.05.19, 11:09h

Dugo ga nigdje nema: Gdje je nestao Leo, popularni Bosanac kojeg su 'mijenjali' za Čolu?
U BiH rijetko dolazi, uglavnom poslovno, a najviše vremena provodi sa svojom suprugom Bibom

 

Sjećate li se popularnog bh. pjevača Amira Kazića Lea? Zasigurno ste čuli neke od njegovih hitova poput Kreni, Prokleta ljubav, Krevet od ruža, a i sjetit ćete se kako je jako podsjećao i izgledom i glasom na velikog Zdravka Čolića.

 

 

Lea već neko vrijeme nema baš mnogo u javnosti, a sada je u intervjuu za novi broj bh. magazina Azra otkrio gdje boravi, čime se bavi, ali i kako mu je u braku sa suprugom Bibom Kazić koju javnost baš i nije imala prilike upoznati.

 

Naime, kako kaže Leo, nakon što je napustio rodni Sanski Most, otišao je u Istru gdje mu se svidjelo i tu ostao. 1996. seli u Zagreb zbog posla, ali privremeno, da bi se konačno opet vratio u Istru i tu se skrasio u domu u gradiću Brtonigli.

 

U BiH rijetko dolazi, uglavnom poslovno, a najviše vremena provodi sa svojom suprugom Bibom za koju kaže da ima mnogo razumijevanja za njegov aktivni posao muzičkog umjetnika.

 

leo-i-biba-kazic

 

Očito je Leo pronašao ženu svog života, jer sa njom je već trideset godina, a na pitanje kada jedan muškarac zna da je pronašao ženu svog života, kaže:

 

- Teško je odgovoriti jer se u mnogo slučajeva ispostavi da to baš nije tako, jer se nakon nekog vremena ljudi raziđu. Sreća je bitna faktor, kao i u svemu ostalom. 

 

Više pročitajte u intervjuu za novi broj magazina Azra koji je u prodaji od danas.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI