Nakon velikog iščekivanja

Porodila se Meghan Markle: Vojvotkinja i princ Harry dočekali prvu kraljevsku bebu!

Showbizz 06.05.19, 16:24h

Porodila se Meghan Markle: Vojvotkinja  i princ Harry dočekali prvu kraljevsku bebu!
Harry i Meghan su u oktobru prošle godine potvrdili da čekaju dijete te otkrili kako će se roditi krajem aprila ili početkom maja. Zadnjih dana šuškalo se kako je bivša glumica već rodila...

 

Vojvotkinja Meghan Markle (37) rodila je dječaka u ranim jutarnjim satima, potvrdila je kraljevska obitelj na svom profilu na društvenoj mreži. Dječak je težak 3,200 grama, piše 24sata.hr

 

Ovih danas 'nanizalo' se lažnih vijesti o porodu. Sugrađanin Tamoor Ali (37) koji se u petak zatekao u blizini windsorskog Frogmore Castlea gdje žive Meghan i princ Harry (34) poslao je medijima fotografije Bentleya okruženog motorima koji su vozili prema odajama kraljevske obitelji. Bio je uvjeren da je vojvotkinja rodila te da idu iz bolnice, piše The Sun. 


- Policajac na motoru zaustavio je mene i šogora Akiba koji smo se vozili prema željezničkom kolodvoru te nas preusmjerio. Siguran sam da je to Meghanina povorka zbog koje smo propustili vlak - ispričao je za The Sun. Dodao je kako su ugledali i automobil koji je na zadnjem sjedištu imao potrepštine za bebe u ružičastoj boji. 


- Vozio je sporije i pazio na ležeće policajce, kao da je beba u automobilu - rekao je. 

 

No, glasnogovornik Buckinghamske palače izjavio je tada da nisu čuli nikakve vijesti o dolasku djeteta.


Harry i Meghan su u oktobru prošle godine potvrdili da čekaju dijete te otkrili kako će se roditi krajem aprila ili početkom maja. Zadnjih dana šuškalo se kako je bivša glumica već rodila jer je 22. aprila njezina majka Doria Ragland (62) stigla u Veliku Britaniju. Doria je otkazala satove joge, unajmila šetačicu pasa i angažirala prijatelje da joj se brinu o kući u Los Angelesu dok je ona u Londonu.

 

- Kao i svaka majka, Doria želi biti uz svoju kćer u takvim seizmičkim trenucima u životu - rekao je izvor za The Sun.


Britanci i turisti posljednjih dana hrle u London i željno iščekuju sve novosti oko kraljevske bebe...

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI