FOTO/ Afera za aferom

Evo Sorajinog odgovora Jeleni Karleuša: Poslije skandala sa Duškom Tošićem, starleta se pita samo jedno!

Showbizz 05.05.19, 16:54h

Evo Sorajinog odgovora Jeleni Karleuša: Poslije skandala sa Duškom Tošićem, starleta se pita samo jedno!
Kako je afera trajala, Vučelićeva je odlazila u Istanbul kod Karleušinog muža, a Duško joj je pričao da će se razvesti od Jelene i nju predstaviti kao novu djevojku, piše Kurir

 

Soraja Vučelić oglasila se nakon što su isplivali detalji njenog odnosa sa Duškom Tošićem, suprugom Jelene Karleuša, čime je ponovo dospjela u centar dešavanja. Naime, otkako ju je tajno vjerio jedan od najbogatijih Rusa u Moskvi, starleta se elegantno sklonila od malograđanskih priča, ali nova afera ponovo je pokrenula njenu itekako burnu prošlost.

 

soraja-vucelic

 

 Naime, Soraja se oglasila putem svog Instagrama i prokomentarisala aferu sa suprugom Jelene Karleuše.

 

soraja-vucelic-komentar

 

"Bravo, ubacite me u još neku aferu, zaista ne znam gdje je kraj", napisala je zbunjena Vučelić u svojoj "Instagram priči".

 

Podsjetimo, kako je Kurir ekskluzivno saznao, fudbaler Duško Tošić tajno se viđao sa starletom Sorajom Sarom Vučelić. Koliko je bio opčinjen njom govori i skupocjeni pokon koji joj je kupio, a radi se o narukvici „kartije“ optočenu dijamantima vrijednoj čak 60.000 eura.

 

soraja-vucelic

 

Kako je afera trajala, Vučelićeva je odlazila u Istanbul kod Karleušinog muža, a Duško joj je pričao da će se razvesti od Jelene i nju predstaviti kao novu djevojku...

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI