RADI RADENOVIĆ SREĆA NIJE POTRAJALA

Krah idile: Voditeljica Pink TV-a oženjenom crnogorskom biznismenu rodila sina, a onda se oglasila njegova žena...

Showbizz 03.05.19, 14:42h

Krah idile: Voditeljica Pink TV-a oženjenom crnogorskom biznismenu rodila sina, a onda se oglasila njegova žena...
Nakon nekog vremena došlo je do razmirica između para i biznismen se ipak vratio svojoj supruzi Jeleni

 

 

Voditeljica Rada Radenović, koja se u javnosti nikada ne pojavljuje sa partnerom, izazvala je ogromnu pažnju 2010. godine kada je ostala u drugom stanju sa crnogorskim biznismenom Dejanom Milićem, koji je u tom periodu bio oženjen i ima dvoje djece.

 

Dok je Rada javno pričala, Dejan je u prvi mah govorio kako ne poznaje voditeljicu, da bi kasnije nakon njenog porođaja ipak došao po nju u porodilište i izveo je iz bolnice. Tada je po prvi put za medije otkrio detalje iz njihovog odnosa, piše Kurir.

 

- Živim u Podgorici i tu ću i ostati jer imam sina od dvanaest i kćerku od sedam godina i jedino mi je zbog njih problem što se u novinama piše svašta, pa i to da sam Radi kupio stan, što nije tačno. Ali, Rada i ja smo zajedno! Presretni smo zbog Petrovog rođenja i naša ljubav odlično funkcioniše na daljinu - rekao je Dejan u martu 2010. godine.


Voditeljka nikada nije previše otkrivala o svom ljubavnom životu, međutim u jednom trenutku je riješila da po prvi put prokomentariše svoj odnos sa crnogorskim biznismenom.

 

- Petar je odlično, raste i svakim danom sve više liči na svog oca. Ima temperament, karakter i stav pravog Crnogorca. Ima rupice na obrazima i kada se nasmije, zaliči na mene. Međutim, djeca se u tom uzrastu mijenjaju. Najvažnije mi je da je Petar živ, zdrav i okružen mojom i Dejanovom ljubavlju. Mogu da kažem da je on jedno sretno dijete - izjavila je voditeljica nekoliko mjeseci nakon porođaja.


Međutim nakon nekog vremena došlo je do razmirica između para i Dejan se ipak vratio svojoj supruzi Jeleni, što je čak i ona potvrdila.

 

- Dejo i ja smo zajedno deset godina, i to sa Radom se desilo dok smo bili u vezi. Onda sam ga ja ostavila, neko vrijeme nisam bila sa njim. On je napravio grešku i nije mi bilo lako da se nosim sa tim, ali sam mu oprostila. Znam da me voli i to je najbitnije. To sa Radom mu se omaklo, nije on ni planirao da bude sa njom u vezi, niti da pravi porodicu, desilo se. A ona je valjda htjela da ga uhvati na bebu, ali ništa od toga nije bilo. Ma opšti haos je nastao. Ipak, nas dvoje smo dugo zajedno i svašta smo prošli, to je veza za cijeli život - ispričala je Dejanova supruga Jelena, piše Kurir.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI