Potvrđeno imenovanje

Đuzel predsjednik Glavnog odbora, Smolo generalni sekretar Nezavisnog bloka

Front 28.04.19, 11:17h

Đuzel predsjednik Glavnog odbora, Smolo generalni sekretar Nezavisnog bloka
Glavni odbor je potvrdio imenovanje Predsjedništva Stranke, te je za generalnog sekretara izabrao Ediba Smolu, jednog od osnivača i dosadašnjeg predsjednika Općinskog odbora NB-a Kakanj

 

Elmedin Đuzel izabran je za predsjednika Glavnog odbora Nezavisnog bloka. 

 

Đuzel, magistar ekonomije, jedan je od osnivača Nezavisnog bloka iz Banja Luke, dok su za potpredsjednike izabrani Irina Dobnik, Edita Beganović i Miloš Jakovljević, saopćeno je iz Nezavisnog bloka. 

 

Glavni odbor je potvrdio imenovanje Predsjedništva Stranke, te je za generalnog sekretara izabrao Ediba Smolu, jednog od osnivača i dosadašnjeg predsjednika Općinskog odbora NB-a Kakanj.  

 

Glavni odbor je na sjednica u Sarajevu usvojio plan aktivnosti za naredni period i pravce političkog djelovanja Nezavisnog bloka, te ostao pri osnovnoj ideji osnivanja stranke - drugačiji pristup politici i suprotstavljanje aktuelnom načinu upravljanja zemljom, navodi se. 

 

- Nezavisni blok će svoje djelovanje usmjeriti na parlamentarne inicijative i rješenja za obične građane, kao i politički raditi na okrupnjavanju snaga koje žele drugačiju i prosperitetniju Bosnu i Hercegovinu - saopćeno je iz Press službe Nezavisnog bloka.

 

(FENA/dg)

BLIN
KOMENTARI