Predsjednik Ujedinjene Srpske tvrdi

Stevandić: Mektićevi navodi u vezi s ubistvom Krunića su neistiniti

Front 24.04.19, 08:32h

Stevandić: Mektićevi navodi u vezi s ubistvom Krunića su neistiniti
On je dodao da su se Mektićevi navodi - da je jučerašnje ubistvo Krunića sa "potpisom vlasti", pokazali kao neistina i skretanje pažnje jer je policija u roku od 15 sati otkrila ubice

 

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je sinoć da je formiranje Savjeta ministara Bosne i Hercegovine još neizvjesno, jer ljudi iz "starog saziva koriste svaku priliku da zloupotrijebe sve situacije, pa i tragičan događaj ubistva Slaviše Krunića", javlja Srna.

 

- Taj događaj je ministar bezbjednosti u Savjetu ministara u tehničkom mandatu (Dragan Mektić) pokušao da iskoristi kao novi model sukoba vlasti i opozicije - rekao je Stevandić.

 

On je dodao da su se Mektićevi navodi - da je jučerašnje ubistvo Krunića sa "potpisom vlasti", pokazali kao neistina i skretanje pažnje jer je policija u roku od 15 sati otkrila ubice.

 

Stevandić je novinarima rekao da ova stranka u Banjaluci na svakom koraku funkcioniše na najbolji način, navodeći kao primjer da je na području grada formirano više od 200 mjesnih odbora.

 

- Ujedinjena Srpska može biti primjer i vodilja za sve ljude u Republici Srpskoj koji hoće da se bave politikom. Sa puno ponosa i organizovani dočekujemo sve naredne izazove i nadamo se jačanju Srpske, boljoj ekonomskoj politici, te povratku mladih i obezbjeđivanju uslova da mladi ostaju na ovim prostorima - ostakao je Stevandić.

 

Na sinoćnjoj skupštini izabran je novi Gradski odbor banjalučke organizacije Ujedinjene Srpske.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI