Oglasila se na Instagramu

Jelena Karleuša otkrila istinu o razvodu od Duška Tošića

Showbizz 23.04.19, 19:08h

Jelena Karleuša otkrila istinu o razvodu od Duška Tošića
Iako službene potvrde nema, mediji u Srbiji su nedavno objavili kako je Tošić predao papire za razvod, što je htio i ranije napraviti, ali nije zbog nedavne smrti Divne, Jelenine majke

 

 

Pjevačica Jelena Karleuša (40) i suprug, nogometaš Duško Tošić (34) nastavljaju privlačiti pažnju medija koji već mjesecima pišu o njihovim problemima i aferama. Nakon 'Instagram razvoda', u kojem je nogometaš otpratio Jelenu s liste ljudi koje prati, a ona mu uzvratila istom mjerom, počelo se pričati o njihovom razvodu i u stvarnom životu, piše 24sata.hr.

 

Iako službene potvrde nema, mediji u Srbiji su nedavno objavili kako je Tošić predao papire za razvod, što je htio i ranije napraviti, ali nije zbog nedavne smrti Divne, Jelenine majke.

 

Jelena se sada oglasila na društvenoj mreži i napisala kako su navodi o razvodu apsolutna laž i izmišljotina. Da ne treba vjerovati takvim informacijama i ne pridavati im značaj.


Podsjetimo, otkako je Jeleni preminula majka Divna, Duško je bio uz nju u najtežim trenucima. Išao je s njom na sahranu, komemoraciju te ju je tješio dok je plakala. Čak četrdeset dana Jelena nije nastupala po klubovima niti izašla kako bi se zabavila. Vratila se poslovnim obvezama i ponovno je članica žirija u showu 'Zvezde Granda'.

 

karleusa-objava-instagram

 

Pjevačica se i u protekli ponedjeljak ponovo zatekla u centru pažnje jer se opet nije pojavila na ročištu na sudu s Ognjenom Vranješom (29). Vranješ ju je tužio za prijetnju i javno vrijeđanje putem društvenih mreža zbog čega mu je, kako tvrdi, ugrožena sigurnost.

 

Dok su Karleušini advokati pokušavali opravdati njezin izostanak, Vranješ je izgubio živce.

 

- Smatram da je ovo nepoštovanje mene. Ja sam iz Bosne, ali boravim u Bruxellesu. Prešao sam 1.500 kilometara da bih ispoštovao sud, i nema nikakve logike da nije dobila poziv i da nije znala za ročište. Njeni branitelji su bili i na prvom ročištu, pa mi nije jasno kako to da se sada nije pojavila, rekao je Vranješ.

 

Novo ročište zakazano je za 31. maj, a ako ni tada Jelena ne dođe sama, po nju će ići policija, piše Kurir.

 

Nogometaš od pjevačice traži odštetu od dva miliona dinara (oko 40.000 KM). Međutim, ni Jelena mu nije ostala dužna, već ga je čak tužila za klevetu. Time se i sama nedavno 'pohvalila' na društvenim mrežama.

 

- Potpisala sam još 40 pravnih punomoći za tužbe i krivične prijave, što čini ukupan broj od 160 tužbi. Ne moram objašnjavati koliko su mi zla učinili, ugrozili moj život, udarili na porodicu, muža i djecu, na karijeru, dostojanstvo i moja ljudska prava. Svaku dobijenu tužbu i cifru dobivenog novca objavit ću javno i pokloniti onima kojima je najpotrebnije. Vi ćete mi pomoći informacijama o onim najugroženijim. Zlo koje su meni učinili pretvorit ću u dobro za ljude, izjavila je Karleuša, prenose 24sata.hr.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI