blizu kuće gdje je živio sa suprugom i djecom

Krvava noć u BiH: Ubijeni poznati biznismen Slaviša Krunić, njegov vozač i napadač

Hronika 23.04.19, 07:47h

Krvava noć u BiH: Ubijeni poznati biznismen Slaviša Krunić, njegov vozač i napadač
Krunić je bio vlasnik više banjalučkih firmi među kojima i kompanije za obezbjeđenje lica i objekata "Sector Security" i lanca pekara "Žitopeka"

 

Slaviša Krunić, biznismen iz Banja Luke, direktor preduzeća „Sector Security“ i „Žitoprodukt“ ubijen je sinoć u blizini porodične kuće u naselju Glamočani, u općini Laktaši. 

 

U pucnjavi su ubijeni i jedan od Krunićevih pratilaca, drugi je ranjen, a ubijen je i jedan od napadača. 

 

Feni je u policiji rečeno da je u Glamočanima kod Banje Luke u toku uviđaj na mjestu gdje je protekle noći došlo do pucnjave u kojoj su tri osobe smrtno stradale, a jedna osoba zadobila teške tjelesne povrede. 

 

Istragu u vezi s ovim krivičnim djelom teško ubistvo vodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Republičkog tužilaštva Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije i organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala. 

 

Policiji se oko 22.43 sati obratila ženska osoba i prijavila da je u mjestu Glamočani, na vikendici, vlasništvo Slaviše Krunića, došlo do pucnjave i da ima ranjenih, a na mjestu događaja zatekli su više mrtvih i ranjenih osoba. 

 

U toku je istraga, a o svemu su obaviještene i susjedne policijske uprave Gradiška i Prijedor. 

 

Mediji u Banjoj Luci, pozivajući se na nezvanične izvore, tvrde da je Krunić ubijen je klasičnoj sačekuši na porodičnom imanju.

 

(FENA/mr)

BLIN
KOMENTARI