mještani potreseni

Horor kod Šipova: Brat i sestra pronađeni mrtvi, muškarcu nedostaju neki dijelovi tijela

Hronika 18.04.19, 19:57h

Horor kod Šipova: Brat i sestra pronađeni mrtvi, muškarcu nedostaju neki dijelovi tijela
Žena je pronađena u kući, koja je u šumi i prilično udaljena od drugih u ovom mjestu, dok je njen brat pronađen ispred kuće

 

Brat i sestra starije životne dobi pronađeni su mrtvi kod sela Vodice, koje se nalazi između Šipova i Kupresa, nezvanično saznaju "Nezavisne".

 

Takođe nezvanično, u pitanju su Milka Ilić i njen brat Nedeljko Ilić, koji su živjeli sami.

 

Kako saznaje ovaj portal, žena je pronađena u kući, koja je u šumi i prilično udaljena od drugih u ovom mjestu, dok je njen brat pronađen ispred kuće.

 

Nezvanično saznaje ovaj portal iz više izvora i da na tijelu muškarca nedostaju određeni dijelovi te se pretpostavlja da su ga pojele divlje životinje.

 

"Strava i užas, niko nije zaslužio da tako skonča. Navodno je žena pronađena u kući na kauču, a njen brat ispred kuće. Priča se da je tijelo čak i obezglavljeno i da fali još nekih dijelova, što su vjerovatno pojele životinje, jer im je kuća baš zabačena u šumi", kaže mještanin Strojica.

 

Milka i njen brat često su lutali i vodili su poprilično neuredan život, a nerijetko su bili viđeni kako hodaju, stopaju, čak i u susjednim opštinama.

 

"Oni jesu čudno živjeli, može se reći da su živjeli i kao beskućnici. Ona je čak i noću hodala sama", kažu mještani Strojica koji su potreseni činjenicom da su životinje pojele dijelove tijela.

 

Kako saznaju Nezavisne, slučaj je prijavljen policiji, koja je obavljala uviđaj u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, te će po završetku uviđaja biti poznato više informacija.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI