Provod zagarantovan na OK Festu

Tri dana lude zabave: OK Summer stage donosi najbolje dnevne zabave na Tjentištu

Zabava 18.04.19, 10:44h

 Tri dana lude zabave: OK Summer stage donosi najbolje dnevne zabave na Tjentištu
Uz vrhunska imena inostrane, regionalne i domaće muzičke scene, na tri festivalska stagea, kao i adrenalinski doživljaj koji donosi rafting na Tari i planinarske šetnje kroz NP Sutjeska, provod na Tjentištu je zagarantovan – ističu organizatori

 

Ove godine zagrijavanje za odličan festivalski dnevni i večernji program, na šestom po redu Nektar OK Festu, započinje kraj najvećeg bazena na Balkanu.

 

Termin od podneva do 16.00 sati, tokom tri festivalska dana 12., 13. i 14. jula, rezervisan je za dnevne zabave na OK Summer stage-u za koje će se pobrinuti: Mladen Tomić, Nebs Jack i Space Motion.

 

Taj trojac zadužen je za odličnu atmosferu, na jednoj od omiljenih lokacija OK kampera, koji odmor od ljetnih vrućina i uzavrele festivalske atmosfere traže u hladu bazena na Tjentištu, prikupljajući energiju i dobre vibracije za program koji ih u nastavku dana očekuje na Sensation OK stageu u OK kampu; Jägermeister main stageu i na after partijima – saopćili su organizatori.

 

Program OK Summer stagea i ove godine dodatno će upotpuniti sadržaje Nektar OK Festa, koji će i ovoga puta svima onima koji se odluče biti na Tjentištu priuštiti 72 sata neprekidne zabave i jedinstveno iskustvo festivalskog provoda.  

 

Uz vrhunska imena inostrane, regionalne i domaće muzičke scene, na tri festivalska stagea, kao i adrenalinski doživljaj koji donosi rafting na Tari i planinarske šetnje kroz NP Sutjeska, provod na Tjentištu je zagarantovan – ističu organizatori.

 

Poručuju da su vrata OK kampa otvrorena za sve ljubitelje prirode, druženja i odlične zabave.

 

(FENA/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI