Ponuda iz m:tela

Novi tarifni model: Pronađite Kombinaciju baš za vas!

Biznis Klub 16.04.19, 14:00h

Novi tarifni model: Pronađite Kombinaciju baš za vas!
Preporučujemo vam novi tarifni model „Kombinacija“! Složite najbolje od pretplate i dopune, te izaberite 10 puta više mobilnog interneta ili mobilni telefon za 1KM

 


Novi tarifni model „Kombinacija“ preporučujemo svima koji žele potpunu kontrolu računa i bogate bonuse uz pretplatu. 

 

Kombinovanje pretplate i dopune znači da će svakoga mjeseca vaš telefonski račun iznositi 17 KM, bez iznenađenja. Takođe, „Kombinacija“ vam omogućava i dopunu računa poput Dopuna korisnika, ukoliko potrošite dodijeljeni bonus.

 

U okviru iznosa mjesečnog računa na bonus računu dobijate 60 minuta za pozive prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH, 60 SMS-ova prema svim mrežama u BiH, bonus mobilnog interneta od 200 MB – u m:tel mreži, mogućnost besplatnog neograničenog korišćenja interneta i nakon potrošenog dodijeljenog bonusa, po smanjenoj brzini protoka. 

 

Pored bonusa, kao korisnik modela „Kombinacija“ imate mogućnost da na osnovu zaključenog ugovora na 24 mjeseca kupite mobilni telefon ZTE Blade A520 SS po simboličnoj cijeni od 1 KM ili da izaberete deset puta više mobilnog interneta od 2 GB mjesečno tokom čitavog perioda trajanja ugovora. Tu je i mogućnost korišćenja tarifnih opcija Facebook/Instagram 10 dana, Internet, Fleš i Mini SMS, kao i mogućnost korišćenja korišćenja „Ino“ tarifnih opcija i tarifnih opcija „Roming NET“, „Roming NET SLO“ i „Kad si u mts SRB i MTEL CG

(MIN/SMS/NET)“.

 

Navedeni bonusi mogu da se koriste samo u mreži m:tel-a, a cijena priključka za ovaj tarifni model iznosi 1 KM, uz koji korisnik dobija SIM karticu.  

 

Iskoristite promotivnu ponudu koja traje do 30. juna ove godine i uživajte u svojoj savršenoj Kombinaciji.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI