OTKAZALE VITALNE FUNKCIJE

Miloševićeva udovica Mira Marković, nakon četiri teške operacije, umrla u bolnici u Moskvi

Hronika 14.04.19, 17:24h

Miloševićeva udovica Mira Marković, nakon četiri teške operacije, umrla u bolnici u Moskvi
Prethodnih dana mediji su objavili informaciju da je Miloševićeva udovica imala četiri operacije, a nakon posljednje su jo bile ugrožene vitalne funkcije i ljekari nisu željeli da daju prognoze u vezi sa oporavkom

 

Supruga nekadašnjeg predsjednika SR Jugoslavije i haškog optuženika Slobodana Miloševića, Mira Marković preminula je danas, javljaju mediji u Srbji


Kako se saznaje, Mira Marković umrla je u bolnici u Moskvi, a više informacija trenutno nije dostupno javnosti.


Prethodnih dana mediji su objavili informaciju da je Miloševićeva udovica imala četiri operacije, a nakon posljednje su jo bile ugrožene vitalne funkcije i ljekari nisu željeli da daju prognoze u vezi sa oporavkom.

 
- Mira je imala četiri operacije, a nakon posljednje je došlo do određenih komplikacija i pada imunog sistema. Ljekari su zbog toga zabrinuti i kada se uzmu u obzir njene godine, nisu željeli da daju prognoze po pitanju oporavka - naveo je za Alo! izvor iz bolnice u Sočiju, gdje je ležala.
 

Podsjećanja radi, Apelacioni sud u Beogradu nedavno je ukinuo presudu kojom je Mira Marković osuđena na godinu dana zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja pri dodjeli državnih stanova i naloženo je da se suđenje ponovi i da se u novom postupku otklone povrede na koje je ukazao. 


Presuda kojom je osuđe na na godinu dana zatvora donesena je u junu 2018. godine, 15 godina nakon pokretanja postupka i suđeno joj je u odsustvu, s obzirom na to da je živjela u Moskvi.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI