VIDEO/ BEZOBRAZLUK NA JADRANU

Bahati vozač BMW-a punih 20 minuta blokirao saobraćaj u jednoj od najfrekventnijih ulica, a sve zbog komfora svoje supruge!

Lifestyle 13.04.19, 11:34h

Bahati vozač BMW-a punih 20 minuta blokirao saobraćaj u jednoj od najfrekventnijih ulica, a sve zbog komfora svoje supruge!
- Gospodine zašto stojite 20 minuta u desnom traku - upitali su ga novinari Slobodne.... Čekam ženu da izađe iz banke - hladno je odgovorio

 

 

Nekultura u splitskom prometu svakoga dana poprima nove dimenzije, a juče su novinari Slobodne Dalmacije, s prozora redakcije, oko 16 sati, mogli svjedočiti agoniji koja je trajala najmanje 20 minuta, piše ovaj medij.


Vozač novijeg BMW-a, koji očito živi u nekom paralelnom svemiru, odlučio je zauzeti krajnji desni trak Ulice Hrvatske mornarice u smjeru Poljuda, inače jednu od najfrekventnijih gradskih prometnica, kako bi “čekao ženu da obavi nešto u banci”.


Parkirao se u blizini skretanja prema Putu Brodarice, tako da oni koji su morali voziti prema obližnjem trgovačkom centru i kompleksu POS-ovih zgrada, morali su obaviti više manevara zbog jednog nepropisno parkiranog automobila.


Vjerojatno ne bi ni doznali za tu 'kamikazu' da svakih nekoliko sekundi nisu čuli sirene nervoznih vozača, nagla kočenja i psovke drugih sudionika u prometu.


Malo su ga gledali, pa su ga malo snimali, a uspjeli su čak i prošetati do njegova automobila parkiranog na cesti, kako bi popričali s flegmatičnim građaninom koji je, kao da je na parkiralištu, s rukom naslonjenom na prozor očito čekao da žena u banci dođe na red, obavi transakciju ili što već, i polako, bez puno stresa uđe u automobil koji je čeka kao predsjednicu države, navodi se u tekstu Jutarnjeg lista.

 


- Gospodine zašto stojite 20 minuta u desnom traku - upitali su ga novinari Slobodne.


- Čekam ženu da izađe iz banke - hladno je odgovorio.


- Imate parkiralište pokraj škverskih baraka do kojeg vam supruga može prošetati za samo minutu. Zašto ste onda parkirali automobil nasred ceste?


- Jesam li vam već odgovorio na to? - uzvratio je sugovornik.


- Mislite li da je to u redu?


- Mislim da je u redu...


Što će onda uopće uređene ceste, ako na njima voze osobe koje ne zaslužuju upravljati kočijom, biciklom, a kamoli primiti upravljač i vozačku dozvolu u ruke. Redakcija Slobodne se nada da će policija moći reagirati nakon teksta i snimke koju su im proslijedili tako da ovaj vozač dio sredstava iz banke zasluženo proslijedi u državni proračun, jer je svojim postupkom ugrožavao ostale sudionike u prometu.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI