priznanja za najbolje nastupe

Nagrađeni najuspješniji izlagači na Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2019.

Biznis Klub 12.04.19, 15:39h

Nagrađeni najuspješniji izlagači na Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2019.
Mostarska gospodarska izložba, koja se zatvara u subotu, okupila je izlagače iz tridesetak zemalja svijeta iz svih oblasti gospodarstva

 

Na Međunarodnom sajmu gospodarstva - Mostar 2019. u petak su dodijeljena priznanja za najuspješnije nastupe izlagača. 

 

Po izboru stručno-ocjenjivačkog suda Mostarskog sajma, priznanja za najuspješniji nastup dobili su TEM Mandeks d.o.o. Široki Brijeg, Končar elektroindustrija d.d. Zagreb, M-tel a.d. Banja Luka, Hercegovačka pivovara d.o.o. Mostar, Lager d.o.o. Posušje, Podravka d.d. Koprivnica, Zapadnohercegovačka županija, Ministarstvo gospodarstva HNŽ-a (za inicijativu Bacar), Guangzhou Movie Power Technology co. ltd te China Railway. 

 

Posebna priznanja i zahvalnice za promociju gospodarstva i doprinos organizaciji 22. međunarodnog sajma gospodarstva Mostar 2019. dobili su Udruženje poslodavaca Brčko Distrikta BiH - za promociju domaćeg gospodarstva, zatim Posavska županija za promociju domaćeg gospodarstva i organizaciju tradicionalnog nastupa gospodarstvenika Posavine. 

 

Nagrađeni su i Srednjobosanska županija - za promociju domaćeg gospodarstva, Privredna komora Srbije - za uspješni kolektivni nastup izlagača iz Republike Srbije, Privredna komora Republike Srpske - za uspješni kolektivni nastup izlagača iz Republike Srpske, Privredna komora Crne Gore - za uspješni kolektivni nastup izlagača iz Crne Gore, zatim CCPIT Shanghai sub-council – za uspješni kolektivni nastup izlagača iz NR Kine kao zemlje partnera. 

 

Mostarska gospodarska izložba, koja se zatvara u subotu, okupila je izlagače iz tridesetak zemalja svijeta iz svih oblasti gospodarstva. 

 

Zemlja partner ovogodišnje manifestacije Narodna Republika Kina, kojoj je ovo drugo partnerstvo na mostarskoj gospodarskoj izložbi, predstavila je svoje gospodarstvo i bogatu kulturu. 

 

Na Sajmu se tradicionalno predstavljaju gospodarski subjekti iz skoro svih grana gospodarstva, među kojima prednjače poljoprivreda, gastronomija, turizam i uslužne djelatnosti, zatim IT sektor i elektroindustrija. 

 

Sajam je i ove godine bio mjesto održavanja bilateralnih političkih razgovora, gospodarskih konferencija, skupova, prezentacija i gastronomskih natjecanja. 

 

(FENA/mr)

BLIN
KOMENTARI