U grupi 'Pravda za Davida'

Davor Dragičević objavio prve snimke: Dokaz da je David ubijen

Hronika 12.04.19, 10:37h

Davor Dragičević objavio prve snimke: Dokaz da je David ubijen
Objavio je sedam snimaka, ali u obrazloženju je samo naveo “Organizovano ubistvo Lukačeve hunte i Dodika. Nastaviće se…”. Na jednom se vidi kuća Đorđa Rađena koji je zajedno s policijskim službenicima optužio preminulog Davida da je opljačkao kuću

 


Otac ubijenog mladića Davida iz Banja Luke Davor Dragičević sinoć je na Facebook grupi Pravda za Davida objavio prve snimke za koje tvrdi da su prvi video dokazi o organiziranom ubistvu njegovog sina, piše Oslobođenje.


Objavio je sedam snimaka, ali u obrazloženju je naveo “Organizovano ubistvo Lukačeve hunte i Dodika. Nastaviće se…”. Na snimku se vidi kuća Đorđa Rađena koji je zajedno s policijskim službenicima optužio preminulog Davida da je opljačkao kuću.

 

Takođe, objavio je fotografiju koja je napravljena iz snimka s videonadzora Raiffeisen banke u Banjoj Luci, a koji policija nije htjela izuzeti.

 

snimci-davor-dragicevic

 

Da podsjetimo, David je nestao 18. marta u Banjoj Luci, a njegovo tijelo je pronađeno 24. marta u koritu rijeke Vrbas. Slučaj prate mnoge kontroverze, počevši sa sramnom konferencijom za medije, koju je održao MUP RS već 26. marta, i na kojoj je David optužen da je narkoman, provalnik i samoubica.

 

Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka trebala su čak tri mjeseca da slučaj kvalifikuje kao ubistvo, a ne kao zades, kako je tvrđeno na početku. Sve ovo je izazvalo bunt građana koji su podržali porodicu ubijenog Davida.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI