KLINKA IZ SUSJEDSTVA VODI DVOSTRUKI ŽIVOT

Danju sam obična studentica, noću fatalna sponzoruša. Volim luksuz i najveća želja mi je staviti silikone...

ŽENA iN 06.04.19, 19:43h

Danju sam obična studentica, noću fatalna sponzoruša. Volim luksuz i najveća želja mi je staviti silikone...
Trenutno izlazi s dva sponzora. S jednim uvijek petkom. On ima 50 godina, ženu i stariju djecu. Želi samo dobar provod, obožava narodnjake i ples do jutra. Ludo se provode skupa. Nekad završe u krevetu, a nekad ne

 


'Kao klinka sam obožavala stavljati maminu šminku i isprobavati štikle. Oduvijek volim luksuz, ali nisam si nikada ništa posebno mogla priuštiti. Iz prosječne sam obitelji, mama je učiteljica, tata radi u računovodstvu', priča za portal 100posto.hr 21-godišnja studentica ekonomije u Zagrebu. Na studij je došla iz Splita, a živi s cimericom.


U srednjoj školi je, nastavlja, imala dvije prijateljice koje su bile bogate. Često je izlazila s njima. Uživala je u njihovim skupim krpicama koje su nesebično dijelile.


Uvijek su se za njih lijepili stariji muškarci, najčešće su ih častili, i to joj je imponiralo.


Posljednju godinu dana postala je sponzoruša. Kaže da taj izraz zvuči pogrdno, ali to što ona radi nije ništa loše. 


 Cimerici i meni dosadilo je spajati kraj s krajem. Starci nam plaćaju stan i režije i naravno da nemaju za nekakve džeparce. Radile smo sitne studentske poslove no to je najčešće strašno iskorištavanje. Zato smo se javile na stranicu na kojim se traže sponzori. 


Stranica se zove SeekingArrangment i tamo u ponudi ima pregršt Hrvata, s obje strane.


"Prvo smo izašle s jednim tipom obje. Bio je ugodan, vodio nas je po klubovima u kojima nikad nismo bile. Imao je zanimljive prijatelje. Sve je bilo prilično neobavezno i svidjelo mi se", priča.


Trenutno izlazi s dvojicom


Do sad nije imala loša iskustva. Jako je oprezna pri izboru muškaraca, a i odmah uoči sumnjive prema mailu i načinu komunikacije. 


Trenutno izlazi s dva sponzora. S jednim uvijek petkom. On ima 50 godina, ženu i stariju djecu. Želi samo dobar provod, obožava narodnjake i ples do jutra. Ludo se provode skupa. Nekad završe u krevetu, a nekad ne. 


On ima puno poslovnih partnera s kojima ju je upoznao u noćnim provodima. Kaže da je svi drže kao kap vode na dlanu.


"Ovaj drugi ima 29 godina, prezaposlen je, puno putuje, radi u IT-u. Zgodan je i jako simpatičan. Nema vremena za žene, a voli ih. Javi se kad je u gradu. Onda nam je nebo granica", govori nam euforično. Priznaje da je u njega pomalo i zaljubljena, ali joj nije sad do ozbiljnih veza. On je ionako odmah postavio jasne granice i ne želi ga naljutiti.


'Ne planiram vezu s vršnjakom'


Odu skupa i u šoping, kaže da on uživa u tome da je razmazi.


Prijateljice ne znaju za njezinu tajnu, samo cimerica koja i sama živi slično. Roditelji se nekad čude odakle joj markirana roba, ali im kaže da radi honorarno u jednom butiku pa ne pitaju dalje. 


Kaže da ne planira vezu s vršnjakom ili obitelj i da je sad vrijeme za zabavu. Velika želja joj je ugraditi silikone u grudi, a to je rekla i svojim sponzorima. 


"Mislim da ću i tu želju uskoro ispuniti", zaključuje. Dodaje da ne želi da itko misli da radi nešto loše jer i ona i njeni muškarci uživaju. 

 

(100posto.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI