ISKUŠAJTE SREĆU DO 2. APRILA DO 30. JUNA

Nije šala, uz 10 Nektara do tri Poršea: Počinje najveća nagradna igra Banjalučke pivare

Biznis Klub 01.04.19, 11:55h

Nije šala, uz 10 Nektara do tri Poršea: Počinje najveća nagradna igra Banjalučke pivare
Sve što je potrebno za učešće, u izboru za glavne nagrade, jeste sakupiti deset crvenih čepova boca ili crvenih otvarača limenki „Nektar“ piva

 

 

 

 

Vjerujte nam nije šala, Banjalučka pivara je započela do sada najveću nagradnu igru pod nazivom „10 ‘ladnih Nektara“, a to potvrđuju čak tri „Porše“ automobila koji će obradovati najsretnije pivopije.


Ljubitelji „Nekar“ piva imaće priliku da od 02. aprila do 30. juna iskušaju svoju sreću, a već 6. jula 2019. godine u velikom finalu saznaćemo imena vlasnika novih četverotočkaša i to  2 x  Porsche Cayman 718 (982) i  1 x Porsche Boxter 718.


Sve što je potrebno za učešće, u izboru za glavne nagrade, jeste sakupiti deset crvenih čepova boca ili crvenih otvarača limenki „Nektar“ piva i poslati ih u koverti sa ličnim podacima (ime, prezime, adresa i broj telefona) na adresu: Banjalučka pivara a.d., Slatinska 8, 78000 Banja Luka,  sa naznakom „Za nagradnu igru – 10 ‘ladnih Nektara“. Ispravno popunjene koverte moguće je ubaciti i u jednu od posebno dizajniranih kutija koje će se nalaziti u svim većim tržnim centrima i na taj način se može učestvovati u igri besplatno.


Pored glavnih, sve učesnike očekuje i veliki broj dnevnih nagrada. Tokom tri mjeseca, najsrećnije ljubitelje “Nektar” piva,  kompanija će obradovati sa 90 mini-frižidera, 90 velikih suncobrana i 90 vrtnih garnitura, a izvlačenje će se odvijati na svaka 24 časa automatski, metodom slučajnog kompjuterskog izbora. Za učešće je potrebno pronaći jedinstveni alfanumerički kod koji se nalazi ispod crvenih čepova i crvenih otvarača limenki Nektar piva i isti poslati putem SMS-a na broj 091 212 402 ili putem „Nektar“ Viber public chat-a.

 

nektar-porse-nagradna-igra


Jedini kriterijum koji je potrebno ispuniti, kako bi bili dio nagradne igre, jeste onaj vezan za starosnu dob i mjesto prebivališta. Sve punoljetne osobe mogu iskušati svoju sreću i poslati neograničen broj crvenih čepova sa boca i crvenih otvarača limenki, kao i neograničen broj različitih kodova.


Spisak dobitnika dnevnih nagrada biće objavljen na zvaničnoj internet stranici www.nektarpivo.com kao i na zvaničnim Facebook i Instagram profilima “Nektar” piva, a na istom mjestu će se nalaziti i sve  informacije o nagradnoj igri.  

 
Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

BLIN
KOMENTARI