POČINJE SUĐENJE POVODOM VELIKOG SKANDALA

Novi okršaj Karleuše i Vranješa: Ona tuži njega i medije, on tuži nju... A evo šta piše u njihovim tužbama...

Showbizz 26.03.19, 16:01h

 Novi okršaj Karleuše i Vranješa: Ona tuži njega i medije, on tuži nju... A evo šta piše u njihovim tužbama...
Prvo ročište koje je zakazano za sami početak aprila bit će održano po tužbi Ognjena Vranješa koji Karleušu tereti po sličnoj optužbi, zbog povrede ugleda i časti

 

 

Skandal koji je potresao Region uskoro će ući u novu fazu. Nakon što su se na internetu pojavile sporne fotografije na kojima se navodno nalazi pjevačica Jelena Karleuša, a koje je objavio fudbaler belgijskog Anderlehta, Ognjen Vranješ, mediji u Regionu mjesecima su pisali o navodnoj ljubavnoj vezi aktera ovog događaja.

 

Bura se na kratko stišala, a pjevačica, koju je nedavno potresla porodična tragedija, pokrenula je sudski spor podnijevši čak 120 tužbi protiv medija, kao i tužbu protiv “osobe pod imenom Ognjen Vranješ” zbog klevete i nanijete duševne boli.


No, prvo ročište koje je zakazano za sami početak aprila bit će održano po tužbi Ognjena Vranješa koji Karleušu tereti po sličnoj optužbi, zbog povrede ugleda i časti.


U Vranješovoj tužbi koja se našla pred sudskom komisijom navodi se kako mu je nanesena velika šteta, povrijeđena čast njega i njegove porodice nakon što ga je Karleuša “prozvala” u otvorenom pismu koje je objavila na svojoj Facebook stranici, nedugo nakon što su se na internetu pojavile eksplicitne fotografije na kojima se navodno nalazi Karleuša.


Fudbaler je naime, protiv pjevačice podnio dvije tužbe i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti, a u privatnoj krivičnoj tužbi naveo je da ga je Jelena uvrijedila otvorenim pismom na Facebooku.

 

(Azra/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI